online acivlovir bestellen

Aciclovir bestellen

Aciclovir is een virusremmer. Het wordt ingezet bij infecties waaraan virussen ten grondslag liggen. De werkzame stof aciclovir zorgt ervoor dat het virus zich niet meer kan voortplanten. Op die manier sterft het virus uit.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Aciclovir 200 mg 25 tabl. € 51,50 Bekijk product
Aciclovir 200 mg 35 tabl. € 53,50 Bekijk product
Aciclovir 400 mg 56 tabl. € 57,70 Bekijk product
Aciclovir 400 mg 168 tabl. € 74,50 Bekijk product
Aciclovir 800 mg 35 tabl. € 63,70 Bekijk product

Waarvoor wordt dit medicijn voorgeschreven?

Het wordt ingezet bij herpes, gordelroos en koortslip. Over het algemeen gaat herpes weer vanzelf over, maar bij mensen met een verlaagde weerstand helpt dit medicijn het virus sneller te laten sterven.

Hoe gebruikt u Aciclovir?

De tabletten dienen in het geheel te worden ingenomen met behulp van water. Het mag voor, tijdens of na de maaltijd worden ingenomen. Maak de kuur altijd helemaal af om er zeker van te zijn dat het virus helemaal is verdwenen. Een kuur duurt gemiddeld 5 tot 7 dagen.

Wanneer Aciclovir niet te gebruiken?

Bent u overgevoelig voor aciclovir of een van de hulpstoffen, dan kunt u het niet gebruiken. Heeft u last van een ernstige ziekte of aandoening, raadpleeg dan eerst een arts. Hetzelfde geldt voor wanneer u reeds andere medicijnen gebruikt, want er zou een wisselwerking kunnen optreden.

Dosering

De tabletten zijn in verschillende sterktes verkrijgbaar. Welke u nodig heeft hangt af van uw conditie. Een arts zal u het juiste tablet voorschrijven en u tevens laten weten hoe lang uw kuur duurt.

Bijwerkingen

Over het algemeen wordt dit medicijn goed verdragen, maar er is altijd kans op bijwerkingen. Dit kan zijn: hoofdpijn, vermoeidheid, maagdarmklachten en overgevoeligheid voor UV straling; zonlicht. Ondervindt u veel last van bijwerkingen, neem dan contact op met een arts.

Reviews

Binnen 24 uur geholpen

★★★★☆
Aciclovir gebruikt voor koortslip. Koorts lip is echt het ergst wat je kan overkomen als tiener. J e durf bijna niet de straat op nog je koortslip op school te tonen. Dus dan wil je heel snel af van die viese koorts uitslag aan je lippen. Op aanraden van een vriend heb ik de huisarts gevraag naar Aciclovir en ik binnen 24 uur was mijn uitslag gedroogd en met een beetje lipstick was niets meer van et zien.
- Trees

Koortslip

★★★★★
Aciclovir remt de groei van bepaalde soorten virussen. Het helpt bij Koortslip. Toen ik last kreeg ervan schaamde ik me zo dat ik niet uit huis wilde gaan. Gelukkig heeft Aciclovir het snel verholpen. Binnen 10 dagen was ik er vanaf. Wel had ik last van duizeligheid, maar het ging snel over.
- Vanessa

Zorg dat je op tijd bent

★★★★★
Mijn vriendin wil geen contact ivm besmettingsgevaar. Meestal voel ik bij stress en of een mindere weerstand, het wel aankomen. In mn mondhoeken gaat het dan licht tintelen en begin ik direct met smeren. Soms kan ik het zelfs voorkomen dat de koortslip door komt. Anders duurt het iets langer dan een week voor ik er vanaf ben.
- Daniel
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies