advil kopen

Advil kopen

Advil is een pijnstiller op basis van ibuprofen, waardoor het ontstekingsremmend werkt. Daarnaast kunnen de pillen ook koorts verlagen. Advil kan worden gebruikt voor verschillende soorten doeleinden en is zonder recept te verkrijgen. Het gebruik van een maagbeschermer wordt in sommige gevallen wel aangeraden. Lees altijd goed de bijsluiter door, want bij regelmatig gebruik loopt u een verhoogd risico op een maag en/of darmzweer. Daarnaast mag het niet gebruikt worden in combinatie met sommige andere medicijnen en of aandoeningen.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Advil bestellen Prijs (incl. artsconsult)  
Advil Gel 60 g. € 8,90 Bekijk product
Advil Liquid 200 mg 10 caps. € 3,90 Bekijk product
Advil Liquid 200 mg 20 caps. € 5,20 Bekijk product
Advil Liquid 200 mg 40 caps. € 9,90 Bekijk product
Advil Liquid 400 mg 20 caps. € 6,70 Bekijk product
Advil 400mg Ovaal 20 Drag. € 3,90 Bekijk product

Waar wordt Advil voor gebruikt?

Advil wordt een NSAID genoemd. Het is een pijnstiller die ontstekingen remt en koorts verlaagd. Het advies is om de pijnstiller vooral te gebruiken bij pijn waarbij een ontsteking de oorzaak is. Denk bijvoorbeeld aan gewrichtspijn, reuma of jicht. Maar Advil kan ook een pijnstillend effect hebben bij migraine, hoofdpijn en menstruatieklachten. Soms werken de pillen ook goed bij griep, verkoudheid of artrose.

Hoe gebruikt u Advil?

Advil is verkrijgbaar in tabletten of capsules gevuld met vloeistof. Beide neemt u in met een half glas water. Als u de pillen op een lege maag neemt krijgt u sneller het gewenste effect. Het enige nadeel is dat het sneller schade aanbrengt aan de maag. Gebruik er daarom eventueel een maagbeschermer bij. Bij tijdelijke chronische pijn kan u de pillen op gezeten tijden innemen. U voorkomt zo pijnaanvallen. Als de pijn vanzelf afneemt kan u ook de dosering aanpassen en minder pillen slikken. U kan met de pillen stoppen als u geen pijn meer heeft.

Wanneer Advil niet gebruiken?

U mag Advil niet gebruiken in combinatie met andere ontstekingsremmende pijnstillers. Eventueel mag u er wel een paracetamol bijnemen. U mag Advil ook niet nemen met bloedverdunners. U heeft dan een verhoogd risico op een maagbloeding. U mag ook geen antistollingsmedicijnen gebruiken. Deze kunnen ook het risico op maagbloedingen verhogen. U mag Advil ook niet gebruiken met plasmiddelen en bètablokkers. Als u zwanger bent mag u Advil niet gebruiken tijdens de tweede helft van uw zwangerschap. U loopt dan het risico op aangeboren afwijkingen. Het advies is om het medicijn ook liever niet tijdens de eerste helft van uw zwangerschap te gebruiken. Een huisarts kan eventueel een alternatief aanbieden.

Bijsluiter

Advil bijsluiter

Dosering

Advil is verkrijgbaar in capsules van 200 tot 400 mg. De capsules van 200 mg zijn voor lichte tot matige pijn. Bij heftige pijn met een bekende oorzaak kan u de 400 mg slikken. Als u geen idee heeft wat de oorzaak is van uw pijn dan is het slim om eerst langs een arts te gaan.

Bijwerkingen

U kan door het gebruik van Advil last krijgen van maagklachten. Dit kan u proberen te voorkomen door erbij te eten of maagbeschermers te gebruiken. Als u Advil langdurig gaat gebruiken is het advies om maagbeschermers te slikken. U kan ook last krijgen van darmklachten. Als u al last heeft van een darmontsteking zoals de Ziekte van Crohn dan kunnen uw klachten verergeren. U kan door het gebruik van Advil last krijgen van een maag of darmzweer. Dit gebeurt gelukkig zelden en u kan dit voorkomen met een maagbeschermer.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies