Amitriptyline kopen

Amitriptyline zorgt ervoor dat de heropname van neurotransmitters minder wordt. Normaal gesproken worden neurotransmitters steeds opnieuw gebruikt, met als gevolgd dat het signaal tussen de zenuwcellen moeizamer verloopt. Het gevolg hiervan kan migraine, depressie en zenuwpijn zijn. Amitriptyline zorgt ervoor dat die tekort aan neurotransmitters verdwijnt, waardoor de klachten afnemen.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Amitriptyline 25 mg 28 tabl. € 51,20 Start artsconsult
Amitriptyline 50 mg 28 tabl. € 53,70 Start artsconsult
Amitriptyline 50 mg 56 tabl. € 55,70 Start artsconsult
Amitriptyline 50 mg 84 tabl. € 58,00 Start artsconsult

Vaak wordt dit middel voorgeschreven aan mensen met o.a. migraine, depressie en zenuwpijnen. Verder wordt het ook voor geschreven bij mensen met een posttraumatische stressstoornis.

Hoe te gebruiken?

De tabletten van Amitriptyline kunt u gewoon innemen met wat water. Het is aan te raden die het eten te doen, zodat maagdarmklachten voorkomen worden. Aangeraden wordt om nooit een dubbele dosis te slikken als u een tablet gemist hebt. Bent u dus al bijna toe aan de nieuwe dosis, neem dan nooit twee tabletten tegelijk.

Dosering

De tabletten van Amitriptyline zijn verkrijgbaar via enkele online apothekers.

Er zijn twee soorten tabletten Amitriptyline beschikbaar

  • Amitriptyline 25 mg
  • Amitriptyline 50 mg

De arts bepaald welke dosis voor u de juiste keuze is. De arts verteld u voor welke periode u dit medicijn dient te gebruiken

Bijwerkingen

Let op: Bij zwangerschap wordt dit medicijn afgeraden. Gebruik dit niet, tenzij uw arts dit adviseert.

Het medicijn Amitriptyline kan uw reactievermogen beïnvloeden. Het is aan te raden niet te gaan rijden als u merkt dat u lastig krijgt van suffigheid of duizeligheid. Alcohol kan ook zorgen voor duizeligheid, houd hier rekening mee bij het gebruik van alcohol.

Het lichaam heeft enkele weken nodig om aan het medicijn te wennen. De kans is aanwezig dat de bijwerkingen dan ook verdwijnen.

Lees de bijsluiter voor alle mogelijke bijwerkingen.

Reviews

Werkt goed!

★★★★☆
Twee jaar geleden dit medicijn gebruikt. Werktte opzicht best goed, alleen mijn behandeld arts vond het niet de juiste keuze, waardoor we het gebruik hebben afgebouwd. Bij mij werd het gebruikt voor een posttraumatische stressstoornis. Na een jaar weer begonnen en het effect is wel een stuk minder. Ik gebruik er ook paracetamol, dyclofenac en tramadol bij. Ook valium om wat rustig te blijven. Inmiddels overweeg ik om te kijken of het stoppen en weer beginnen over een paar weken een beter resultaat zal opleveren.
- Truus

Goed spul

★★★★☆
Ik ben begonnen met dit spul na het zwaar verlies van mijn geliefden. Ik moest mijn studie afmaken en verder gaan met het leven maar ik was zo depressief dat ik hulp moest krijgen. Na 6 maanden ben ik begonnen met het gebruiken van amitriptyline en ik heb mijn examens gehaald. Nu ben ik weer aan het afbouwen want ik wil zeker niet als een medicijnen junk door het leven.
- Willem

Goeie slaapmiddel

★★★★☆
Amitriptyline helpt me sneller in slaap te vallen. Ik gebruik het niet vaak want ik heb gemerkt dat ik diarree ervan krijg. Maar soms moet ik het innemen wanneer ik echt niet in slaap kan vallen en een belangrijke afspraak de volgende dag heb. Ik moet overstappen naar een andere, maar voorlopig doet dit z’n werk wel goed.
- Silvy
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies