androgel bestellen

Androgel bestellen

Androgel wordt gebruikt bij mannen die een tekort hebben aan testosteron. Dit is het mannelijk geslachtshormoon. Wanneer mannen een tekort hebben aan dit hormoon kunnen er allerlei problemen ontstaan. Met behulp van Androgel wordt dit tekort gecompenseerd en kunnen de klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Tijdelijk niet leverbaar € 0,00 Bekijk alternatief

Waar wordt het voor gebruikt?

Het wordt voor een aantal aandoeningen gebruikt, zoals:
– Stemmingswisselingen
– Verminderde zin in seks
– Verminderde spiermassa
– Slaapproblemen
– Toename van buikvet
– Erectieproblemen
– Lusteloosheid

Hoe gebruikt u dit medicijn?

Androgel is een gel die u dient aan te brengen op de buik, schouders of armen. Het is verstandig telkens een andere plek te gebruiken om de gel op aan te brengen, zo voorkomt u huidirritatie. Laat een aantal minuten, ongeveer 4 minuten, drogen voordat u kleding erover aandoet en was natijd uw handen. Laat vrouwen en kinderen niet in aanraking komen met de gel.

Wanneer Androgel niet te gebruiken?

Wanneer u leidt of heeft geleden aan borst- of prostaatkanker kunt u geen gebruik maken van dit medicijn. Dit kan ook niet wanneer u jonger bent dan 18 jaar, of wanneer u een vrouw bent. Overgevoeligheid voor de werkzame stof of een hulpstof verhindert u ook het gebruiken van deze gel.

Bijsluiter

Androgel 50 mg

Dosering

Er bestaan zakjes met gel van 25 mg en 50 mg. Een arts weet welke u nodig heeft. Vervolgens dient u eenmaal per dag een zakje gel aan te brengen.
Hoe lang u dit moet gebruiken, wordt voorgeschreven door een arts.

Bijwerkingen

De bijwerkingen die kunnen optreden zijn puistjes en een geïrriteerde en/of vettige huid. Verder moet u bijzonder voorzichtig zijn met deze gel in de buurt van zwangere vrouwen, daar het bijzonder schadelijk is voor ongeboren kinderen.

Reviews

Goede werking.

★★★★★
Ik gebruik Androgel al 5 maanden en ik merk een duidelijk verschil. Mijn T level is gegaan van 174 naar 492. Heel goed dus. Ik hoop dat het zo blijft. Mijn seks drive is nu veel beter. Ik ben nu 50 en het lijkt alsof ik weer 30 ben.
- Karel

Moeheid

★★★★★
Ik ben 53 jaar en heb 4 beroertes en 2 hartinfarcten gehad. Als gevolg voelde ik mij futloos, moe en had nergens meer zin in. Sinds het gebruik van Androgel voel ik mij zoveel beter. Ik heb weer energie voor honderd en voel me echt super goed sinds het gebruik.
- Hennie van den Burgt
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies