online azitromycine bestellen

Azitromycine bestellen

Azitromycine is een macrolide-antibiotica. Het stopt de eiwitaanmaak binnen een bacterie, die ten gevolge hiervan sterft. Op deze manier bestrijdt dit medicijn bacteriële infecties. Het lichaam kan deze opruimen, wanneer de bacteriën sterven.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Azithromycine 200mg/5ml 30 ml € 69,70 Bekijk product
Azitromycine 500 mg 2 tabl. € 48,20 Bekijk product
Azitromycine 500 mg 3 tabl. € 58,50 Bekijk product

Waar wordt het voor gebruikt?

Azitromycine is een medicijn dat aangrijpt op een breed scala van verschillende bacteriële infecties en wordt dan ook gebruikt voor uiteenlopende ziektebeelden, zoals:

 • Maag- en darminfecties
 • Soa’s
 • Ziekte van Lyme
 • Q koorts
 • Huidinfecties
 • Luchtweginfecties

Hoe gebruikt u dit medicijn?

Het tablet kan het beste worden ingenomen tijdens of na de maaltijd met een half glas water. Belangrijk is dat de kuur altijd wordt afgemaakt, daar er bacteriën kunnen achterblijven wanneer er te vroeg wordt gestopt met de kuur, ook al voelt u zich al beter.

Wanneer Azitromycine niet te gebruiken?

U kunt geen gebruik maken van dit medicijn wanneer u overgevoelig bent voor azitromycine, macrolide-antibiotica of één van de gebruikte hulpstoffen. Ook wanneer u borstvoeding geeft kunt u dit medicijn niet gebruiken. Bij ernstige ziekte of aandoeningen, raadpleeg een arts. Gebruikt u andere medicijnen? Raadpleeg ook een arts, aangezien er met bepaalde medicijnen een wisselwerking op kan treden.

Dosering

De hoeveelheid en de duur van het gebruik van dit medicijn hangt af van de aandoening die bestreden dient te worden. Een arts zal u instructies geven over het gebruik van dit medicijn die het beste passen bij uw aandoening. Meestal duurt een kuur tussen de 1 en 5 dagen. In enkele gevallen is een langer durende kuur ook mogelijk. Voor kinderen kan er een speciaal recept worden uitgeschreven van een vloeibare drank. Houdt u altijd aan de voorschriften van de arts en stop niet voor de kuur afgelopen is.

Bijwerkingen

Over het algemeen hoeft u geen bijwerkingen te verwachten van Azitromycine. Wanneer er wel bijwerkingen optreden, zijn deze meestal licht van aard en zullen ze vanzelf overgaan. Dit zijn enkele van zulke bijwerkingen die kunnen optreden:

 • Duizeligheid
 • Misselijkheid
 • Hoofdpijn
 • Diarree
 • Schimmelinfecties van de slijmvliezen

Mocht het bij u niet zo zijn dat de bijwerkingen mild van aard zijn of niet vanzelf ophouden, raadpleeg dan een arts.

Reviews

Wondroos genezen

★★★★★
Door de arts werd aan mij Azitromycine voorgeschreven, omdat ik last heb van Wondroos aan mijn linkerbeen. Hoe ik dit gekregen heb weet ik niet, maar het deed wel pijn. Ik heb de kuur ietsje langer dan een week gebruikt. Na de eerste kon ik ’s nachts niet goed slapen. De volgende dag ook niet zo goed. maar daarna had ik geen problemen. Mijn wondje is ook helemaal genezen.
- Greta

Diarreeklachten

★★★☆☆
Weinig bijwerkingen, alleen na het eten wat last van de ontlasting.
- Pepijn J
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies