Baclofen kopen

Baclofen is een medicijn dat spierontspannend werkt bij spasmen of bij spierkrampen. Ook zorgt het voor verlichting van je pijn. De werking van het medicijn vindt plaats in de ruggenmerg. Het remt  de overdracht van signalen tussen de zenuwcellen, waardoor de spieren zich beter kunnen ontspannen en je de pijnprikkels minder voelt. Men geeft baclofen  vaak tegen spasticiteit, bijvoorbeeld als gevolg van een dwarslaesie, multiple sclerose, ALS, of een herseninfarct. Bij het voorschrijven van baclofen is het belangrijk dat je arts rekening houdt met je medische geschiedenis.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Baclofen 25 mg € 40,00 Bekijk product

Het gebruik van baclofen kan leiden tot een verminderd reactie- en concentratievermogen. Ben je net gestart met baclofen dan mag je geen auto rijden. Gebruik je het medicijn langer dan twee weken en heb je geen last hiervan, dan mag je wel deelnemen aan het verkeer. Het innemen van baclofen doe je in combinatie met je maaltijd om misselijkheid te voorkomen. Ben je in verwachting dan wordt het gebruik van dit medicijn afgeraden. Baclofen kan ook in kleine hoeveelheden terecht komen in de moedermelk.

Dosering

Baclofen wordt over het algemeen toegediend in tabletvorm. Er wordt meestal gestart met een kleine hoeveelheid per dag. De dosering kan wel langzamerhand verhoogd worden, maar dit wordt bepaald door de arts. In bijzondere gevallen wordt baclofen soms via een klein slangetje in de vloeistof rondom het ruggenmerg toegediend. Als dit medicijn goed bij je werkt, kun je het voor een langere periode gebruiken. Bij alcoholverslaving adviseert men meestal dit medicijn minstens enkele maanden te gebruiken.

Bijwerkingen

Bijwerkingen van baclofen treden vooral op in het begin en bij het snel ophogen van de dosering. De meest voorkomende klachten zijn sufheid, misselijkheid en duizeligheid. Als je van plan bent te stoppen moet je dit langzaam afbouwen. Als je het slechts enkele dagen achter elkaar hebt gebruikt kun je in een keer stoppen. Er treden dan meestal geen ontwenningsverschijnselen op.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies