Bestellen bij een apotheek online

Het vinden van een online apotheek is niet bepaald een moeilijk karwei en zal een eenvoudige zoekopdracht al een hele reeks apotheken te voorschijn halen. Het is vervolgens dus gewoon een kwestie van het opvragen van het benodigd medicijn. Indien in voorraad kan er tot het bestellen worden overgegaan en wordt alles vervolgens keurig tot aan huis bezorgt. Het is een optie welke steeds meer wordt toegepast omdat het gemak ongeƫvenaard is.

Bij medicijnen op recept gaat het wat anders

Gelijk bestellen van een medicijn wanneer er een recept voor nodig is, gaat echter niet zo snel omdat er wat procedures gevolgd dienen te worden. ook een online apotheek moet over fysiek bewijs van zo een uitgeschreven recept kunnen beschikken. Daaruit dienen ze de instructies van de arts namelijk af te lezen en alles keurig weer vermelden op het etiket. Denk maar aan de dosering en de frequentie van inname. Ook bij een online besteld medicijn zal alles keurig aangegeven moeten worden. Soms kan het recept rechtstreeks vanuit de arts worden verzonden naar een online apotheek waar er een samenwerking mee is. indien niet, dan beschikt zo een online apotheek altijd nog over een locatie waar het recept ingeleverd kan worden.

Het gemak hiervan is, dat in het vervolg er geen recept meer ingeleverd hoeft te worden voor hetzelfde medicijn (voorwaarden kunnen per apotheek verschillen). Gewoonlijk krijg je het medicijn al na een dag of twee tot aan huis geleverd of kan je er ook voor kiezen om het zelf op te halen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.