bisoprolol kopen

Bisprolol kopen

Bisoprolol is bekend als een medicijn dat de bloeddruk en de hartslag vertraagt. Officieel behoort het medicijn tot de betablokkers. Het medicijn wordt vooral ingezet bij patiënten met een hoge bloeddruk, hartfalen of hartritmestoornissen. Door de bloeddruk te verlagen en de hartslag te vertragen verkleint u de kans op verdere ontwikkeling van hart en vaatziekten. U loopt zo een minder groot risico op een beroerte. Het medicijn kan alleen door een arts of cardioloog voorgeschreven worden.

Toon reviews Koop Bisprolol

Bisoprolol bestellen Prijs (incl. artsconsult)  
Bisoprolol 5mg 84 tabl. € 48,20 Bekijk product
Bisoprolol 10mg 84 tabl. € 50,20 Bekijk product

Wat doet Bisoprolol?

Bisoprolol is officieel een bètablokker en kan u helpen om uw bloeddruk te verlagen en uw hartslag te vertragen. Door het gebruik van de medicatie vertraagt uw hartslag en gaat uw hart minder hard pompen. Doordat uw hart minder hard hoeft te pompen daalt uw bloeddruk. U verlaagt zo het risico op een beroerte. Na zes weken begint u effect te merken van Bisoprolol. Bisoprolol kan ook voorgeschreven worden om tijdens een operatie een hartinfarct te voorkomen. Artsen laten u meestal dertig dagen van te voren dit medicijn slikken om een hartinfarct te voorkomen.

Hoe gebruikt u Bisoprolol?

Op elk moment van de dag kan u Bisoprolol slikken. Het beste is om wel een vast tijdstip te kiezen. U vergeet zo geen dosis over te slaan. De artsen schrijven meestal één tablet per dag voor. U kan deze het beste in de ochtend innemen. Als u het medicijn voor uw hoge bloeddruk krijgt voorgeschreven slikt u de medicatie meestal levenslang. Dit doet u zolang het medicijn effect blijft hebben op uw bloeddruk.

Wanneer Bisoprolol niet gebruiken?

U mag Bisoprolol niet gebruiken tijdens uw zwangerschap of als u zwanger wil worden. Er is namelijk te weinig bekend over de effecten op uw ongeboren baby. U mag Bisoprolol niet gebruiken in combinatie met andere bloeddrukverlagende medicijnen. Als deze wel noodzakelijk zijn zal de arts een lage dosis Bisoprolol voorschrijven. Het advies is tevens om geen Bisoprolol te gebruiken in combinatie met NSAID pijnstillers. U mag Bisoprolol ook niet gebruiken in combinatie met bloedglucose verlangende medicijnen. Door Bisoprolol heeft u niet meer door dat uw bloedsuiker laag is. U kan hierdoor een hypo krijgen. Controleer eventueel extra uw bloedglucose om dit te voorkomen.

Dosering

De arts schrijft om te beginnen vaak een lage startdosering voor. Volwassenen kunnen beginnen met 5 tot 10 MG Bisoprolol per dag. Meestal wordt er slechts één dosis per dag voorgeschreven. Als een hogere dosis onvoldoende werkt kan er beter gekeken worden naar een alternatief. Gebruik altijd de dosering voorgeschreven door de arts. Bent u een dosis vergeten? Binnen 16 uur kan u de vergeten dosis alsnog innemen. Probeer uw dosis altijd op een vast tijdstip in te nemen en zo te voorkomen dat u een dosis vergeet.

Bijwerkingen

Bisoprolol kan bijwerkingen geven. Vooral in het begin moet uw lichaam wennen aan het medicijn en krijgt u last van bijwerkingen. U kan bijvoorbeeld last krijgen van een te lage bloeddruk en duizeligheid. U kan ook last krijgen van maagdarmklachten. Heeft u hier last van? Neem eventueel iets te eten bij uw medicatie dit kan helpen tegen de maagdarmklachten. U kan ook last krijgen van hoofdpijn, koude voeten of handen. Blijft u veel last houden van bijwerkingen of krijgt u last van depressiviteit? Ga dan terug naar uw arts voor een alternatief medicijn.

Reviews Bisoprolol

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies