Bromazepam

Bromazepam kopen

Bromazepam is een medicijn die zorgt dat je je rustgevend en spierontspannend voelt. Ook vermindert het angstgevoelens. Bromazepan kan door artsen worden voorgeschreven bij angstgevoelens, gespannenheid en sociale fobie.

Toon reviews Koop Bromazepam

Bromazepam bestellen Prijs (incl. artsconsult)  
Bromazepam 3mg € 34 Bekijk product

Angstgevoelens

Iedereen is wel eens angstig. Het is een normale reactie als er gevaar dreigt. Je wilt jezelf dus beschermen of weggaan van het gevaar. Mensen met angstgevoelens voelen zich angstig zonder dat er daarvoor aanleiding is. Ze durfen bijvoorbeeld niet naar buiten te gaan of in een drukke winkel te gaan.

Bij angstgevoelens en gespannenheid kun je enkele dagen of weken dit medicijn gebruiken. Houden je angstgevoelens aan dan worden ze meestal verder behandeld. Dit medicijn dempt emoties en werkt daardoor kalmerend als je angstig of gespannen bent. Ook lichamelijke klachten, zoals hartkloppingen, trillen en transpireren worden verminderd.

Sociale fobie

Bij een sociale fobie hebben mensen een extreme en ongezonde angst voor kritiek van anderen. Men heeft daarbij last van lichamelijke verschijnselen, zoals trillen, zweten, blozen en hartkloppingen.

Als de klachten vaak voorkomen, kan de arts kiezen voor een behandeling met een medicijn uit de groep van antidepressiva. Bromazepam werkt rustgevend en vermindert angstgevoelens. Hierdoor kan je rustig reageren op situaties die voor jou sociaal dreigend zijn. Binnen één uur na inname voel je dat je rustiger wordt.

Dosering

Artsen raden vaak aan de tabletten gelijkmatig over de dag te verdelen. Dus bij drie keer per dag op hetzelfde tijdstip. De volgende adviezen worden hierbij gegeven:

  • Gebruik het niet te vaak en niet te lang, alleen in bijzondere gevallen.
  • Geef het ook niet zomaar aan andere mensen om in te nemen.
  • Gebruik langer dan twee maanden achter elkaar wordt sterk afgeraden.

Er is dan te veel kans dat je afhankelijk van dit middel wordt. Dit betekent dat je ontwenningsverschijnselen krijgt als je stopt met het gebruik. Probeer ook op een andere manier je angst en spanning te verminderen. Ga voor een rustige wandeling, neem een warm bad of lees een boek.

Na drie maanden moet duidelijk zijn of dit medicijn goed werkt. De behandeling duurt vaak een half jaar tot een jaar. Doe dit altijd in overleg met een arts.

Bijwerkingen

Lees de bijsluiter voor de bijwerkingen van dit medicijn.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies