Carbasalaatcalcium kopen online

Carbasalaatcalcium bestellen

Carbasalaatcalcium kan worden voorgeschreven als antistollingsmiddel, maar ook als pijnstiller met ontstekingsremmende werking. Het medicijn heeft als eigenschap dat het bloed minder snel samenklontert, waardoor het medicijn gebruikt kan worden als antistollingsmiddel en als middel om trombose te voorkomen. Als pijnstiller worden de pillen vaak in een hogere dosering voorgeschreven, dan wanneer zij worden gebruikt als antistollingsmiddel. De pillen kunnen gebruikt worden voor verschillende soorten pijnen.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Direct bestellen Prijs (incl. artsconsult)  
Ascal 600 mg 24 sachets € 4,20 Bekijk product

Waar wordt Carbasalaatcalcium voor gebruikt?

Carbasalaatcalcium wordt in een lage dosering voorgeschreven als antistollingsmiddel. Een arts kan de pillen bijvoorbeeld voorschrijven na een herseninfarct of tia. Maar ook bij hartkramp of hartritmestoornissen. Door de medicijnen dagelijks te gebruiken voorkomt u dat u in de toekomst opnieuw een hartinfarct of beroerte krijgt. De medicijnen kunnen in een hogere dosering voorgeschreven worden als pijnstiller. Bij pijn, griep, verkoudheid, keelpijn, gewrichtspijn, spierpijn, menstruatieklachten, hoofdpijn en migraine kunnen de pillen voorgeschreven worden.

Hoe gebruikt u Carbasalaatcalcium?

Als antistollingsmiddel moet u Carbasalaatcalcium vaak levenslang gebruiken. De arts bepaalt vooraf de dosering en laat u bijvoorbeeld dagelijks één tablet innemen. Het tijdstip maakt vaak niet uit. Om geen dosis te vergeten is het advies om een vast tijdstip uit te kiezen. Krijgt u last van uw maag door de pillen? Neem dan wat eten in voordat u de pillen slikt.

Wanneer Carbasalaatcalcium niet gebruiken?

Carbasalaatcalcium gaat met bepaalde medicijnen niet goed samen. Informeer dit altijd goed bij de apotheek als u de medicijnen ophaalt. De pillen gaan bijvoorbeeld niet samen met bloedverdunners. Ze kunnen de werking van bloedverdunners namelijk versterken. De medicijnen gaan ook niet goed samen met andere antistollingsmedicijnen. U verhoogt zo de kans op bloedingen in de maag en darmen. U mag de medicijnen ook niet gebruiken met ibuprofen. Er zijn wel alternatieve pijnstillers zonder wisselwerking. Bepaalde medicijnen tegen depressiviteit kunnen ook zorgen voor een wisselwerking.

Dosering

Een arts zal de dosering bepalen en zal deze ook voorschrijven. Als antistollingsmiddel wordt er altijd een lage dosering voorgeschreven. Als het medicijn een dosering onder de 300 mg heeft kan het gebruikt worden als antistollingsmiddel. Een dosering boven de 300 mg is een pijnstiller.

Bijwerkingen

Door het gebruik van Carbasalaatcalcium kan u sneller last krijgen van bloeduitstortingen. Het duurt ook langer voordat een wondje stopt met bloeden. Het advies is daardoor altijd om bij een operatie of ingreep bij de tandarts hierover de behandeld arts te informeren. Meld dit vooral bij ieder bezoek aan de tandarts om problemen te voorkomen. Zeer zelden kan u last krijgen van een maag of darmbloeding. U kan dit zien aan uw ontlasting. Als deze teerachtig is van kleur dient u direct te stoppen met het gebruik. Neem meteen contact op met een arts bij deze ontdekking. Als pijnstiller kan u last krijgen van maagklachten. Eventueel kan u hiervoor maagbeschermers gebruiken. U kan ook last krijgen van darmklachten zoals diarree, verstopping en winderigheid. Zeer zelden kan u door het gebruik van de medicijnen een maag of darmzweer oplopen.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies