celebrex bestellen

Celebrex kopen

Celebrex is een pijnstiller met een ontstekingsremmende werking. Dit wordt ook wel een Non-Steroidal anti-inflammatory drug (NSAID) genoemd. Het lichaam bevat prostaglandines. Dit is een stof die pijngevoel, koorts en ontstekingsreacties veroorzaakt. De NSAID zorgt ervoor dat dit wordt geremd. De werkzame stof in dit medicijn is Celecoxib. Dit zorgt ervoor dat het medicijn minder belastend is voor het maagslijm(vlies) dan andere vergelijkbare medicijnen. Mensen met maag- en darm klachten krijgen daarom vaker dit medicijn voorgeschreven.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Celebrex 200 mg 30 caps. € 89,50 Bekijk product
Celebrex 100 mg 60 caps. € 87,00 Bekijk product

Waarvoor wordt Celebrex gebruikt?

Mensen met reumatoïde artritis, gewichtspijnen, de ziekte van Bechterew en artrose krijgen vaak Celebrex voorgeschreven. Het wil ook wel voorkomen dat mensen met pijnklachten, menstruatiepijnen, hoofdpijn of koorts bij griep soms Celebrex voorgeschreven krijgen.

Hoe Celebrex te gebruiken?

De capsule moet in één geheel worden ingenomen in combinatie met water. Het advies is dit te doen tijdens of vlak na de maaltijd, om maag- en darmklachten te voorkomen.

Celebrex heeft een pijnstillende werking die erg lang aan houd. De pijnklachten worden voor 12 tot 24 uur verlicht. Overleg met uw behandeld arts hoe lang u dit geneesmiddel moet gebruiken.

Dosering

Via verschillende apothekers is Celebrex verkrijgbaar in capsules van 100 mg en 200 mg. De standaard dosering die wordt gebruikt voor volwassenen is 200mg per etmaal. Soms is dit verdeeld over twee maal 100 mg. Volg altijd het advies van uw behandeld arts. Celebrex wordt niet gebruikt bij kinderen.

Bijwerkingen

Bijwerkingen die bekend zijn na het gebruik van Celebrex:

  • Hogere bloeddruk
  • Maag- en darmklachten
  • Uitslag op de huid

Bekijk de bijsluiter voor de volledige lijst met alle mogelijke bijwerkingen, waarschuwingen en meer.

Reviews

Koorts ging snel weg

★★★★★
Toen ik griep had en met een hoge koorts kampte heeft mijn dokter me Celebrex voorgeschreven. Het heeft me echt geholpen. Binnen een dag was de koorts al flink gezakt. Ik heb gelukkig geen last gehad van de bijwerkingen. Daarover maakte ik me wel zorgen.
- Maria

Artrose

★★★★★
Na een dag of 14 begon het te werken. Ik ben er erg tevreden over. Geen last van bijwerkingen.
- Anne-Rutje
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies