champix bestellen

Champix bestellen

Champix is medicijn dat bekend staat als een ‘ontwenningsmedicijn’. Hiermee kunt u gemakkelijker stoppen met roken. Varenicline is de werkzame stof die ervoor zorgt dat de hersenen minder verlangen naar nicotine en tevens ervoor zorgt dat de ontwenningsverschijnselen minder hevig zijn.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Champix startverpakking 0.5 mg 11 tabl. en 1 mg 14 tabl. € 100,00 Bekijk product
Champix 0.5 mg 56 tabl. € 161,50 Bekijk product
Champix 1 mg 28 tabl. € 100,00 Bekijk product
Champix 1 mg 56 tabl. € 161,50 Bekijk product

Waar wordt het voor gebruikt?

Champix is een medicijn dat wordt gebruikt om het stoppen met roken te ondersteunen.

Hoe gebruikt u dit medicijn?

De Champix tabletten dient u in zijn geheel in te nemen, zonder te kauwen. Dit moet op vast tijdstippen gebeuren. U begint met de kuur wanneer u nog rookt. Na twee weken behoort u te stoppen met roken. In totaal duurt de kuur 12 weken.

Wanneer Champix niet te gebruiken?

Gebruik Champic niet wanneer u overgevoelig bent voor varencicline of hulpstoffen. Ook niet wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of jonger bent dan 18 jaar.

Wanneer u leidt aan een psychische aandoening of epilepsie, moet u eerst een arts raadplegen. Tevens moet u eerst een arts raadplegen wanneer u ook andere medicijnen gebruikt, daar er wisselwerking kan optreden met bepaalde medicijnen.

Dosering

De dosering wordt telkens een beetje verhoogd. U begint de eerste drie dagen met 1 tablet van 0,5 mg per dag. Vervolgens vier dagen 2 tabletten van 0,5 mg per dag. Vanaf week twee tot en met week twaalf gebruikt u 2 tabletten per dag van 1,0 mg.

Bijwerkingen

Enkele bijwerkingen die kunnen optreden zijn een verhoogde eetlust, slapeloosheid, hoofdpijn en maagdarmklachten. Over het algemeen verdwijnen deze bijwerkingen weer vrij snel. Mocht dit niet het geval zijn of ervaart u ernstige bijwerkingen, zoals depressiviteit, raadpleeg dan een arts.

Reviews

Ik ben al een maand gestopt met roken

★★★★★
Al jaren probeer ik te stoppen met roken. Ik heb een aantal middelen geprobeerd en ben een paar keren gestopt, maar dat duurde niet lang. Nu ben ik overgestapt naar Champix. Ik heb al een maand niet meer gerookt. We zullen zien of het zo blijft of als ik weer ermee begin.
- Freddie
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies