clonazepam KOPEN

Clonazepam bestellen

Clonazepam behoort tot de groep geneesmiddelen benzodiazepinen. Het werkt rustgevend, spierontspannend, vermindert angstgevoelens en helpt bepaalde epilepsieaanvallen te voorkomen. Het beïnvloedt de informatieoverdracht via zenuwen in de hersenen. Het wordt door artsen voorgeschreven bij paniekstoornissen, epilepsie en rusteloze benen.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Clonazepam 2 mg € 50,00 Bekijk product

Dosering

Mensen die clonazepam langer dan twee maanden  gebruiken hebben grote kans op ontwenningsverschijnselen als ze stoppen met het gebruik. Bouw daarom altijd geleidelijk af. Ook kan het invloed hebben op je emoties. Gebruik het middel in geval van paniekstoornis daarom alleen voor een korte periode, wanneer het echt nodig is. Je kunt het best beginnen met een lage dosering en de arts kan dit geleidelijk opbouwen. Kinderen en ouderen zijn extra gevoelig voor clonazepam. Soms worden ze er juist onrustig en verward van. Sommige mensen zijn ook gevoelig of allergisch tegen clonazepam. Dit kun je merken aan huiduitslag, jeuk en galbulten. In de toekomst kun je deze medicijn dus beter vermijden.

Ben je zwanger? Neem dan direct contact op met de arts. Een mogelijk epilepsieaanval kan namelijk schadelijk zijn voor de baby. Overleg daarom met de arts over de voor- en nadelen. Goede controle tijdens de zwangerschap is belangrijk. Soms is het nodig dat de arts de hoeveelheid van het medicijn in je bloed meet om de dosering daarop aan te passen. Wil je borstvoeding geven, overleg dan eerst met arts of apotheker. Dit middel komt namelijk in de moedermelk terecht en kan dan bijwerkingen bij het kind geven.

Bijwerkingen

Clonazepam kan het reactie-, concentratie- en coördinatievermogen verminderen. Wees voorzichtig in het verkeer, maar ook bij andere activiteiten thuis en op het werk. Moet je in de avonduren vaak naar het toilet, dan kun je sneller vallen omdat je dan minder controle over je spieren hebt. Gebruik je clonazepam als slaapmiddel dan kun je nog steeds last hebben van de bijwerking op de volgende dag.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies