codeine bestellen online

Codeïne bestellen

Codeïne is een medicijn dat gebruik maakt van de werkzame stof ‘codeïnefosfaat’. Deze stof zorgt ervoor dat pijnprikkels niet, of in mindere mate in de hersenen aankomen. Hierdoor kan pijn verdwijnen of sterk verminderen.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Codeïne (codeïnefosfaat) 15 mg 28 tabl. € 70,20 Bekijk product
Codeïne (codeïnefosfaat) 15 mg 100 tabl. € 130,00 Bekijk product

Waar wordt het voor gebruikt?

Codeïne is een pijnstiller en wordt gebruikt om pijn bij griep en koorts te verlichten. Tevens wordt het gebruikt om pijn na een operatie tegen te gaan, om hoofdpijn te bestrijden, om reumatische pijn tegen te gaan en soms ook bij kriebelhoest. Codeïnefosfaat dempt de hoestprikkels.

Hoe gebruikt u dit medicijn?

Codeïne komt in de vorm van een tablet. Deze moet in zijn geheel worden ingenomen met behulp van vloeistof. Tevens moet u er rekening mee houden dat er minstens 4 uur moet zijn verstreken voordat u een volgende dosis mag nemen.

Wanneer Codeïne niet te gebruiken?

U kunt geen gebruik maken van dit medicijn wanneer u overgevoelig bent voor codeïnefosfaat of één van de hulpstoffen die dit medicijn bevat. Ook kunt u dit medicijn niet nemen wanneer u last heeft van ernstige aandoeningen zoals hart- en leveraandoening. Tevens kan dit medicijn niet worden gecombineerd met bepaalde andere medicijnen. Gebruikt u andere medicijnen, raadpleeg een arts of apotheek.

Dosering

Er zijn verschillende varianten. Er is Codeïne van 15, 30 en 60 mg. Welke u nodig heeft kunt u te horen krijgen bij een arts. Tevens zal deze u vertellen hoe lang en met welke frequentie u de tabletten moet nemen. Kinderen kunnen alleen op recept van een arts gebruik maken van Codeïne.

Bijwerkingen

Er zijn enkele bijwerkingen die soms optreden. Dit heeft over het algemeen te maken met het lichaam die moet wennen aan de medicatie. Hierdoor verdwijnt het meestal weer vanzelf. Is dit niet het geval, raadpleeg dan een arts.
Dit zijn bijwerkingen die kunnen optreden:

  • Concentratieproblemen
  • Duizeligheid
  • Obstipatie
  • Misselijkheid

Reviews

Hoestbuien

★★★★★
Wanneer ik verkouden ben heb ik vaak last van hoestbuien. Ze zijn zo erg dat ik na een tijdje hees wordt en dit gebeurt elk keer. De laatste keer dat ik verkouden was heeft de dokter mij codeine voorgeschreven. Het heeft mijn hoest kunnen tegenhouden en het is echt een opluchting voor me.
- Marianne
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies