condyline kopen

Condyline kopen

Condyline is een aanstipvloeistof en wordt voorgeschreven om wratten aan de geslachtsdelen te behandelen. In Condyline zit een werkzame stof genaamd Podofyllotoxine. Deze stof remt de aanmaak van nieuwe cellen waaruit wratten ontstaan. Naast de aanstipvloeistof is Condyline verkrijgbaar als een crème. Doordat de aanstipvloeistof zeer sterk is mag alleen een arts deze aanbrengen. Het medicijn mag ook alleen voorgeschreven worden door een arts.

Toon reviews Koop Condyline

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Condyline 5 mg/ml 3.5 ml. € 66,00 Bekijk product

Waar wordt Condyline voor gebruikt?

Condyline wordt voorgeschreven bij genitale wratten aan de geslachtsdelen. Genitale wratten behoren tot de soa’s en bevinden zich rond de anus en op de geslachtsdelen. Ze ontstaan door een zeer besmettelijk virus die u kan overdragen met seksueel contact. De wratten verdwijnen vanzelf alleen dit kan tot wel 2 jaar duren. Tot die tijd bent u besmettelijk en dient u een condoom te gebruiken. Door de wratten aan te stippen met Condyline verdwijnen de wratten.

Hoe gebruikt u Condyline?

Condyline kan in de vorm van aanstipvloeistof door de arts gebruikt worden. Doordat het medicijn zeer brandbaar is wordt het middel alleen door een arts aangebracht. Na de behandeling mag u het medicijn afwassen met water en zeep. Naast aanstipvloeistof kan u de genitale wratten ook met een crème behandelen. U brengt de crème met uw vingertop aan. Hierbij mag u alleen de wrat aanraken en niet de gezonde huid eromheen. Was daarna uw handen grondig. Mocht u de gezonde huid aanraken dan moet u deze goed schoonmaken met water en zeep.

Wanneer Condyline niet gebruiken?

U mag Condyline gewoon gebruiken in combinatie met andere medicijnen. Er zijn namelijk geen wisselwerkingen bekend. U mag het medicijn niet gebruiken als u zwanger bent of zwanger wil worden. Condyline kan namelijk schadelijk zijn voor uw baby. U mag Condyline ook niet gebruiken als u gevoelig bent voor één van de bestandsdelen. Of als u op dit moment al behandeld wordt met een medicijn met dezelfde bestandsdelen. Heeft u genitale wratten op het slijmvlies van uw geslachtsdelen? Dan mag u Condyline hierop nooit aanbrengen.

Dosering

Condyline is verkrijgbaar in een standaard dosering van 5 mg. Als u de wratten laat aanstippen dan dient u dit gedurende drie dagen tweemaal per dag te doen. Vervolgens kan u de kuur na een week herhalen als het gewenste effect nog niet bereikt is.

Bijwerkingen

Naast het gewenste effect kan u last krijgen van bijwerkingen door het gebruik van Condyline. U kan bijvoorbeeld last krijgen van jeuk of een branderig gevoel op de plek waar u de wratten heeft aangetipt. Er kan ook irritatie ontstaan bij de wratten. Bij de meeste patiënten verdwijnen deze klachten al na enkele minuten na het aanbrengen. Als u de wratten later opnieuw behandeld kunnen ze rood worden en pijn doen. Dit is een goed teken omdat de wratten gaan verdwijnen.

Als u er veel last van heeft kan u contact opnemen met uw huisarts. Als u per ongeluk de gezonde huid rondom de wrat met Condyline aanraakt dan kan u last krijgen van beschadigingen. U kan dit voorkomen door vaseline rondom de wratten te smeren. De vaseline beschermt zo de huid als u knoeit.

Reviews Condyline

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies