Desloratadine bestellen

Desloratadine kopen

Desloratadine is een medicijn dat wordt voorgeschreven bij allergieën. Er zijn verschillende allergieën die u hiermee kunt behandelen, maar een van de meest voorkomende is hooikoorts. De eerste dagen kunt u door het gebruik van de medicijnen wat meer vermoeid of duf zijn. Dit wordt na gewenning minder. De medicijnen werken met ongeveer een half uur en de werking is voor ongeveer een dag. Desloratadine is uitsluitend op doktersrecept verkrijgbaar.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Desloratadine 5 mg 30 tabl. € 72,20 Bekijk product

Waar wordt Desloratadine voor gebruikt?

Desloratadine wordt vooral gebruikt om allergieën tegen te gaan. De meest voorkomende allergie die behandeld wordt met de medicijnen is hooikoorts. Artsen schrijven het middel voor als de reguliere medicijnen niet voldoende werken. Naast hooikoorts kan het medicijn voorgeschreven worden bij een ontstoken neusslijmvlies, jeuk, ontstoken ogen door een allergie of netelroos. Bij een allergie met een vergelijkbare reactie kan Desloratadine ook voorgeschreven worden.

Hoe gebruikt u Desloratadine?

Artsen schrijven de medicijnen meestal voor in de vorm van pillen. Desloratadine is eventueel ook verkrijgbaar als een drankje of kauwtabletten. Als u altijd last heeft van allergieklachten dan neemt u de pillen dagelijks in. Het is belangrijk om de pillen op een vast tijdstip in te nemen, zodat u geen last meer tussendoor heeft van uw allergie. Als u af en toe last heeft van een allergische reactie dan kan u ze innemen voordat u deze reactie verwacht. Bijvoorbeeld als u op bezoek gaat bij iemand met huisdieren. Heeft u veel last van bijwerkingen zoals vermoeidheid? Neem dan de pillen voor het slapen gaan in. U gebruikt de pillen zolang u klachten heeft.

Wanneer Desloratadine niet gebruiken?

Officieel zijn er geen wisselwerkingen bekend met Desloratadine. U mag het medicijn veilig gebruiken in combinatie met andere medicijnen. Meestal heeft het medicijn geen effect op autorijden. Maar als u door de medicijnen last heeft van sufheid en slaperigheid is het advies om niet te gaan autorijden. U mag het medicijn ook niet gebruiken in combinatie met alcohol. Deze combinatie kan versuffend werken. U mag dit medicijn niet gebruiken tijdens uw zwangerschap. De arts kan meestal een alternatief voorschrijven als u van plan bent om binnenkort zwanger te worden.

Dosering

Desloratadine is alleen verkrijgbaar in tabletten van 5 mg of een drankje van 0,5 mg per ml. De meeste artsen schrijven de pillen voor. U hoeft er maar één per dag in te nemen op een consequent tijdstip. De pillen werken 24 uur.

Bijwerkingen

Als u voor het eerst begint met de behandeling van Desloratadine dan kan u last krijgen van vermoeidheid. Na een paar dagen heeft u hier minder last van. Eventueel kan u de medicijnen voor het slapen gaan innemen. U heeft na een goede nachtrust geen last meer van de vermoeidheid. U kan ook last krijgen van hoofdpijn of een droge mond, keel of neus. Zeer zelden kan u last krijgen van spierpijn, duizeligheid, maagdarmklachten of een toename van de eetlust. Kinderen en ouderen kunnen last krijgen van slapeloosheid of opwinding. Zeer zelden kan u last krijgen van hartkloppingen. Als u hier regelmatig last van heeft is het verstandig dit bij een arts aan te geven.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies