diane- 35 bestellen

Diane-35 bestellen

Diane – 35 wordt veelal gebruikt om overmatige haargroei en ernstige acne tegen te gaan. Het is een medicijn dat bedoeld is voor vrouwen. De werkzame stoffen zijn Cyproteron en ethinylestradiol. Dit zijn twee hormonen die een contraeffect hebben op de uitwerking van mannelijke hormonen.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Diane - 35 2 mg 3 x 21 tabl. € 55,00 Bekijk product
Diane - 35 2 mg 6 x 21 tabl. € 76,50 Bekijk product
Diane - 35 2 mg 9 x 21 tabl. € 107,50 Bekijk product
Diane - 35 2 mg 12 x 21 tabl. € 134,20 Bekijk product

Waarvoor wordt dit medicijn voorgeschreven?

Diane – 35 wordt gebruikt door vrouwen die hevige acne en overmatige haargroei willen tegengaan. Voorheen werd het ook gebruikt als anticonceptiemiddel. Dit medicijn zorgt er namelijk ook voor dat de baarmoeder ongeschikt wordt voor een zwangerschap. Vanwege de effecten op lange termijn wordt het hier niet meer voor gebruikt.

Hoe gebruikt u Diane – 35?

Diane – 35 komt in een strip van 21 pillen. Hoe lang u het moet gebruiken hangt af van het voorschrift van de dokter. U neemt 1 pil per dag en nadat de strip is opgemaakt volgt er een stopweek.

Wanneer Diane – 35 niet te gebruiken?

Er zijn bepaalde medische aandoeningen die het voorkomen dat u Diane – 35 kunt gebruiken. Lijdt u aan een medisch aandoening, overleg dan altijd eerst met een arts. Trombose, een leveraandoening, of het hebben gehad van een beroerte zijn aandoeningen die u verhinderen Diane – 35 te gebruiken.

Gebruikt u andere medicijnen, overleg dan eerst met een arts.

Dosering

Er dient eenmaal daags één pil te worden genomen. Hoe lang u dit moet doen, hangt af van het voorschrift van de dokter. Na 21 dagen moet u een stopweek inlasten, waarna er weer aan een nieuwe strip kan worden begonnen.

Bijwerkingen

Diane – 35 voorkomt dat u zwanger wordt. Wanneer u stopt met het innemen van dit medicijn, kunt u gewoon weer zwanger worden. Verder is er nog een aantal bijwerkingen die kunnen optreden, zoals een gespannen gevoel aan de borsten, vaginaal bloedverlies buiten de stopweek of hoofdpijn. Mochten deze klachten aanhouden, raadpleeg dan een arts.

Reviews

heeft geholpen tegen acne

★★★★★
ik ben al in mijn 40-er jaren en ik heb de laatste tijd steeds meer last van acne. Het is heel gênant om nu nog met acne rond te lopen. Ik heb een paar middelen geprobeerd en die lukten maar niet. Ik heb uiteindelijk Diane-35 geprobeerd en ik merk echt een duidelijk verschil. Ik heb nog een paar bultjes, maar zeker minder dan voorheen.
- Bianca
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies