Diazepam

Diazepam kopen

Diazepam behoort tot de benzodiazepinen. Het werkt rustgevend, spierontspannend en beïnvloedt de overdracht van elektrische prikkels in de hersenen.Artsen schrijven het voor bij angstgevoelens en gespannenheid, paniekstoornissen, slapeloosheid en onrust. Dit slaapmiddel is vooral geschikt als u moeite heeft met inslapen, als u verwacht gedurende de nacht vaak wakker te worden en als u overdag een middel tegen angst en spanning nodig heeft.

Toon reviews Koop medicijn

Diazepam bestellen Prijs (incl. artsconsult)  
Diazepam 10mg € 50 Bekijk product

Van slapeloosheid wordt gesproken als iemand slecht slaapt en overdag niet goed kan functioneren. Slaapproblemen kunnen worden veroorzaakt als je je veel zorgen maakt of vaak inspant. In de meeste gevallen zijn geen duidelijke oorzaken van slapeloosheid. Soms kan licht of niet slapen veroorzaakt zijn door spanningen of gebeurtenissen overdag. Maar ook lichamelijke klachten kunnen hiervoor zorgen, bijvoorbeeld pijnen.

Kom je met slaapproblemen bij de arts dan zal hij eerst proberen om de oorzaak te verhelpen. Je krijgt dus niet meteen een slaapmiddel voorgeschreven.

Symptomen van slapeloosheid

Als je last hebt van slapeloosheid, heb je het gevoel dat je te weinig nachtrust hebt gehad. Er zijn verschillende symptomen waaraan je dit kunt herkennen.

  • Slecht inslapen in de avond
  • ’s Nachts vaak wakker worden
  • Vroeg wakker worden

Wat is diazepam?

Je mag het niet te vaak gebruiken, anders raakt je lichaam er aan gewend en zal de werking afnemen. Als je het inneemt zorg ervoor dat je thuis bent en makkelijk je bed kunt bereiken. Doe dus ook geen klusjes meer in of buiten het huis.

Dosering

Bepaal de dosering van dit medicijn in overleg met uw arts.

Bijwerkingen

Als je zwanger bent is het belangrijk om eerst met je arts te overleggen of je diazepam mag gebruiken. Weeg daarom samen met de arts de ernst van de aandoeningen af tegen het risico voor het kind. In sommige gevallen kun je tijdelijk overstappen op een ander medicijn. Als je diazepam slechts enkele dagen hebt gebruikt kun je er nadien meteen stoppen. Er treden dan geen ontwenningsverschijnselen op. Als je het langer hebt gebruikt moet je dan langzaam afbouwen. Overleg dit altijd met de arts.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies