Diclofenac bestellen

Diclofenac kopen

Diclofenac is een pijnstiller die er naast het verminderen van de pijn ook voor zorgt dat de verspreiding van infecties tegen wordt gegaan. Dit medicijn wordt meestal voorgeschreven bij hevige pijn tijdens de menstruatie, hoofdpijn en pijn aan de gewrichten. De meeste vormen van Diclofenac zijn uitsluitend verkrijgbaar op recept.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Diclofenac sodium 50 mg 84 Tabl. € 52,20 Bekijk product
Diclofenac SR 75 mg 28 tabl. € 53,20 Bekijk product
Diclofenac SR 100 mg 28 tabl. € 59,20 Bekijk product

Dosering

De meest voorgeschreven variant is het 50 mg tablet. Echter, er zijn ook tabletten van 75 mg en 100 mg verkrijgbaar. Oudere patiënten wordt de laagst effectieve dosis toegeschreven. Om erachter te komen wat de beste dosering voor u is, kunt u een arts raadplegen.

Bijwerkingen

In de meeste gevallen zijn de bijwerking het meest waar te nemen in de eerste dagen dat u Diclofenac neemt. Meestal verminderen ze stevig of verdwijnen ze helemaal na de eerste paar dagen. Veel voorkomende verschijnselen zijn hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, buikkrampen, braken, diarree en huiduitslag. In mindere mate komen oorsuizen, hartkloppingen, vochtophoping en leverontsteking voor.

Bij ernstige bijwerkingen of twijfel altijd contact opnemen met een arts. Wanneer er sprake is van pijn op de borst, braken van bloed, zwelling in voeten, benen of gezicht of ademhalingsproblemen, direct stoppen met het innemen van Diclofenac en een arts raadplegen.

Reviews

Een goedwerkende pijnstiller

★★★★★
Ik ben een tijdje geleden overgestapt van Paracetamol naar Diclofenac, omdat ik overgevoelig ben ervoor. Bij Diclofenac heb ik geen problemen. Ik neem het meer in wanneer ik verkouden ben, dus niet zo vaak. Het werkt goed helpt bij koorts en hoofdpijn.
- Naomi
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies