domperidon kopen

Domperidon bestellen

Domperidon wordt gebruikt tegen misselijkheid en braken. De werkzame stof die gelijknamig is aan het medicijn Domperidon, zorgt ervoor dat de maaginhoud sneller naar de darmen wordt getransporteerd, daar het misselijkheid voorkomt. Domperidon werkt ongeveer 6 tot 8 uur en het effect treedt aan tussen de 30 en 60 minuten na inname.

Toon reviews Koop domperidon

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Domperidon 10 mg 30 tabl. € 48,00 Bekijk product
Domperidon 10 mg 100 tabl. € 53,20 Bekijk product

Waarvoor wordt dit medicijn voorgeschreven?

Het wordt gebruikt in gevallen van ernstige misselijkheid en braakneigingen. Zo wordt het gebruikt bij verstoringen aan het maagdarmkanaal, naar aanleiding van migraine en wanneer iemand onder narcose is geweest.

Hoe gebruikt u Domperidon?

Een tablet dient in zijn geheel ingenomen te worden met behulp van voldoende vloeistof. Bij voorkeur gebeurt dit voor het eten. Bij een migraineaanval dient het ingenomen te worden wanneer u een aanval voelt opkomen.

Wanneer Domperidon niet te gebruiken?

Bent u overgevoelig voor domperidon of één of meerdere hulpstoffen van dit medicijn, dan kunt u geen gebruik maken van Domperidon. Verder is het ook niet mogelijk om dit medicijn te gebruiken in de volgende situaties:
– Wanneer u lijdt aan een hersentumor, hartafwijking of een hartritmestoornis
– Wanneer u lijdt aan een leveraandoening
– Wanneer u last heeft van ernstige buikkrampen of zwarte ontlasting

Dosering

Een tablet Domperidon bevat 10 mg. Doorgaans moeten kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen dagelijks 3 a 4 keer per dag één of twee tabletten nemen met een maximum van vier keer twee tabletten per dag; acht tabletten totaal.

Kinderen lichter dan 35 kilo kunnen geen gebruik maken van dit medicijn.

Bijwerkingen

Doorgaans krijgt men niet te maken met bijwerkingen wanneer Domperidon wordt gebruikt. Toch zijn er bijwerkingen die op zouden kunnen treden zoals darmkrampen, een droge mond en hormonale stoornissen. Mocht u veel last ondervinden van deze, of andere bijwerkingen, raadpleeg dan een arts.

Reviews Domperidon

★★★★★

Gestimuleerde borstvoeding

- Sarah

5 5 1
“Voor wat voor reden dan ook komt melk bij mij moeilijk vrij en heb ik problemen om mijn pasgeboren baby te voeden. Het was best frustrerend en ik voelde me echt rot. Gelukkig wordt dat een beetje verholpen nu ik Domperidon gebruik.
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies