Dormicum bestellen online

Dormicum bestellen

Dormicum behoort tot de groep geneesmiddelen bekend onder de naam benzodiazepinen. Dormicum is zowel verkrijgbaar als injectievloeistof als in tabletvorm. Dit wordt voorgeschreven om het bewustzijn te verlagen voor en tijdens diagnostische ingrepen. Ook wordt het gebruikt voor operaties of als kalmerend middel bij patiënten op de intensive care. Het middel moet alleen gebruikt  worden als de aandoening ernstig is en het lichamelijk en/of geestelijk functioneren belemmert, of als de patiënt als gevolg van  slapeloosheid ernstig lijdt.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Dormicum 15 mg € 50,00 Bekijk product

Dosering

Dormicum tabletten kunnen daarom ook worden voorgeschreven voor een kortdurende behandeling van slapeloosheid. De arts bepaald de dosering die voor jou nodig is.

Bijwerkingen

Enkele mogelijke bijwerkingen kunnen zijn slaperigheid, sufheid en vermoeidheid. Hierdoor zijn de reactie- en concentratievermogen verminderd, waardoor je ook een grote kans hebt op ongelukken. Prikkelend of stekend gevoel in de neus en soms een loopneus of soms pijn aan de neus. Ook kun je last hebben van irritatie aan de ogen en tranende ogen en irritatie in de keel.

Ben je in verwachting of verwacht je dit binnenkort? Geef het dan door aan de arts en apotheker. Je kunt dan samen met de arts overwegen of het wel veilig is om deze medicijn te gebruiken. Wilt je borstvoeding geven, overleg dan eerst met de arts of apotheker. Dit medicijn komt namelijk terecht in de moedermelk. Het kan dan bijwerkingen bij het kind geven. Voor een bepaalde tijd kan de arts je een ander middel voorschrijven.

Heb je dit middel slechts enkele dagen achter elkaar gebruikt dan kun je in een keer stoppen. Er treden dan over het algemeen geen ontwenningsverschijnselen op. Heb je het meerdere dagen achter elkaar gebruikt en stop je er plotseling mee? Dan heb je kans op ‘ontwenningsslaperloosheid’. Het lichaam verwacht het effect van het slaapmiddel om in slaap te vallen en in het begin gaat het slapen daardoor  moeilijker. Gebruik het daarom alleen af en toe en nooit meer dan enkele dagen achter elkaar. Als je wilt stoppen dan moet je langzaam afbouwen.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies