bestel echinaforce medicijn

Echinaforce kopen

Heeft u last van een griepje of een verkoudheid? Echinaforce is een kruidig geneesmiddel dat kan helpen je weerstand te verhogen tijdens een verkoudheid of een griepje.  Het is een traditioneel geneesmiddel dat in zowel druppels als tabletten verkrijgbaar is. Welke variant je ook neemt, de werking is hetzelfde. De ingrediënten uit het geneesmiddel versterken je immuunsysteem waardoor je eerder hersteld van de griep of verkoudheid.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
A.Vogel Echinaforce Vit.C 45Tabl € 14,50 Bekijk product
A.Vogel Echinaforce druppels 50ml € 8,20 Bekijk product
A.Vogel Echinaforce Forte 60Tabl € 15,50 Bekijk product
A.Vogel Echinaforce druppels 100ml € 14,50 Bekijk product
A.Vogel Echinaforce Hotdrink 100ml € 10,50 Bekijk product
A.Vogel Echinaforce 200Tabl € 15,50 Bekijk product
A.Vogel Echinaforce Jr Kauwtabl 200kt € 15,50 Bekijk product
A.Vogel Echinaforce 350Tabl € 23,90 Bekijk product

Een griep en verkoudheid herkennen

Een griepje is een infectieziekte waar de oorzaak gevonden kan worden in een virus. Na ongeveer een a twee dagen na besmetting zijn de eerste symptomen van een griepje voelbaar.  Dit proces kan vrij snel gaan, soms kun je je binnen enkele uren van top fit naar enorm beroerd voelen. Kenmerkend voor een griepje zijn:

 • Koorts
 • Hoofdpijn
 • Vermoeid
 • Het koud hebben
 • Spierpijn
 • Keelpijn
 • Loopneus

Tijdens een griepje wordt er veel van je afweersysteem gevraagd. Toch is het krijgen van een griepje in de meeste gevallen niet ernstig.Wel verspreid een griepvirus vrij snel onder de mensen. Vaak zijn er periodes dat het “heerst”. Door besmette vloeistofdeeltjes wordt het gemakkelijk door de lucht verspreid.

Maar ook een verkoudheid wordt net als de griep veroorzaakt door een virus. Vaak is het echter een infectie bij de neus, mond of keelholte. Bij een verkoudheid zijn er vaak klachten zoals:

 • Niezen
 • Hoesten
 • Droge & pijnlijke keel
 • Een zogenaamde loopneus
 • Tranende ogen
 • Hoofdpijn

EChinaforce geneesmiddel voor griep en verkoudheid


EChinaforce is het geneesmiddel dat je kunt inzetten bij een griepje of verkoudheid. Het geneesmiddel bevat extracten uit een plant uit het noorden van Amerika. Deze plant staat al generaties bekend om de weerstandverhogende eigenschappen. A.Vogel, een Zwitserse therapeut heeft de zaden van deze plant naar Europa gebracht. In Europa heeft hij dit verder ontwikkeld tot het middel Echinaforce EChinaforce behoort tot een van de meest verkochte voedingssupplementen. Het is samengesteld uit plantaardige producten, hierdoor mag het zonder recept besteld worden en kan het ook nog eens door kinderen worden gebruikt.

 

Dosering

Afhankelijk van de verpakking die u bestelt. Of u nou voor druppels, kauwtabletten of een siroopje kiest, op de verpakking staat de juiste dosering. Wij raden daarom ook aan om u altijd aan de aanbevolen hoeveelheid te houden.

Bijwerkingen

Bij ons zijn er nog geen bijwerkingen over dit product bekend. Mocht u last krijgen van eventuele bijwerkingen, raadpleeg dan uw arts.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies