online emla creme bestellen

Emla Creme bestellen

Emla creme is een middel voor mensen die last hebben van premature ejaculatie. Deze creme zorgt voor een plaatselijke verdoving van de huid. De werkzame stoffen zijn Lidocaïne en prilocaïne. Die zorgen voor deze verdoving en geven de zenuwen in de huid minder prikkels.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Emla Creme 1x 30 gram € 61,20 Bekijk product

Waarvoor wordt dit medicijn voorgeschreven?

Emla creme is bedoeld voor mannen die last hebben van premature ejaculatie. Wanneer deze creme op de penis en eikel wordt aangebracht, zal er een plaatselijke verdoving optreden. Hierdoor vermindert het gevoel in de penis en kan een orgasme worden uitgesteld.

Hoe gebruikt u Emla Creme?

Wanneer deze creme wordt aangebracht op slijmvliezen treedt het effect van Emla snel op. Dit kan al binnen 5 tot 10 minuten gebeuren. Het beste kunt u het vlak voor het hebben van geslachtsgemeenschap opsmeren.

Wanneer Emla Creme niet te gebruiken?

Wanneer u overgevoelig bent voor lidocaïne of prilocaïne, kunt u geen gebruik maken van deze zalf. Wanneer u een bloedafwijking hebt of reeds andere medicijnen gebruikt, dient u een arts te raadplegen alvorens dit middel te gebruiken.

Dosering

U moet niet teveel gebruiken van deze zalf. Meestal is de hoeveelheid ter grote van een erwt genoeg. Mocht dit niet zo zijn dan kunt u meer gebruiken. Wanneer het te sterk is, wordt u geadviseerd om met een arts te overleggen.

Bijwerkingen

Over het algemeen wordt deze zalf goed verdragen. Toch is er een kans dat u bijwerkingen zult krijgen. Dit betreft meestal een rode of bleke huid, zwellingen, een brandend gevoel of tintelingen.

Reviews

Vriend komt niet meer te vroeg klaar

★★★★★
Mijn vriend heeft bijna altijd last gehad vaan te snel klaarkomen. Eerst was dat geen issue voor ons, maar naarmate de tijd voorbij ging werden beide van ons gefrustreerd erdoor. Hij is naar de arts gestapt en werd Emla crème voorgeschreven. Het werkt uitstekend! Gelukkig krijgt hij geen last van bijwerkingen, want hij was best bang daarvoor.
- Anke
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies