Erytromycine bestellen

Erythromycine bestellen

Erythromycine is een antibioticum die ervoor zorgt dat de bacteriën zich niet meer kunnen voortplanten, met als gevolg dat zij hierdoor afsterven. De werkzame stof die hiervoor zorgt is erythromycine.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Erythromycine 250 mg 28 tabl. € 48,00 Bekijk product
Erythromycine 250 mg 56 tabl. € 55,20 Bekijk product

Waarvoor wordt dit medicijn voorgeschreven?

Het wordt gebruikt om bacteriële infecties te bestrijden. Hierbij moet gedacht worden aan luchtweginfecties, geslachtsziekten en huidinfecties.

Hoe gebruikt u Erythromycine?

Het is verkrijgbaar in tabletten en in korrelvorm. Het tablet dient ingenomen te worden met water en er mag niet op gekauwd worden. De korrels moeten worden opgelost in een glas met water (halfvol). Dit dient in één keer te worden opgedronken.
Zorg ervoor dat u de kuur altijd afmaakt.

Wanneer Erythromycine niet te gebruiken?

U kunt dit medicijn niet gebruiken wanneer u enige vorm van macrolide-antibiotica niet kunt verdragen of wanneer u overgevoelig bent voor erythromycine of een van de hulpstoffen. Ook kan er geen gebruik worden gemaakt van Erythromycine wanneer u een leveraandoening heeft.
Verder kan er met andere medicijnen een wisselwerking optreden. Gebruikt u reeds andere medicijnen, raadpleeg dan eerst een arts.

Dosering

Voor kinderen vanaf 15 jaar en volwassenen geldt over het algemeen een dosering van tussen de 2 en 4 mg per dag. Een arts vertelt u welke dosering bij u past.

Bijwerkingen

U kunt last krijgen van schimmelinfecties op de slijmvliezen, maagdarmklachten en huiduitslag. Wanneer deze bijwerkingen een ernstige vorm aannemen of niet weg gaan, raadpleeg dan een arts.

Reviews

keelpijn

★★★★★
Ik krijg last van hoestbuien wanneer ik verkouden wordt. Het wordt soms zo erg dat ik hees wordt en mijn keel heel erg pijn begint te doen. Erythromycine helpt tegen de pijn. Nadat ik het inneem voel ik me de volgende dag al veel beter.
- Brian
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies