Excedrin kopen

Excedrin kopen

Het is vervelend om last te hebben van migraine. Mensen met migraine zullen wel herkennen dat het vaak op vervelende momenten terug komt. Excedrin is een pijnstiller die speciaal ontwikkeld is voor mensen met migraine. In het medicijn zijn een aantal middelen actief die er samen voor zorgen dat de klachten van migraine verminderd kunnen worden. Het medicijn kan zonder een doktersrecept aangeschaft worden.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Excedrin Migraine 10 tabl. € 5,20 Bekijk product
Excedrin Migraine 20 tabl. € 8,20 Bekijk product

Migraine is vaak meer dan alleen een stevige hoofdpijn, waar de meeste mensen als eerst aan denken. Migraine komt vaak met een gevoel van misselijkheid en een overgevoeligheid voor licht en geluid. Hierdoor worden er storingen in het gezichtsveld waargenomen. Een erg vervelende situatie wat het dagelijks leven goed kan verstoren.

Werking Excedrin

Migraine komt vaak opzetten als een zogenaamde migraineaanval. Zodra de eerste verschijnselen van de migraine opzetten kun je een tablet tot je nemen. De tabletten bestaan uit een paracetamol, cafeïne en acetylsalicylzuur. Deze combinatie kan voor een snelle verlichting van de klachten zorgen.

Een tablet moet in zijn geheel geslikt worden. Dit kan je het beste doen in combinatie met een glaasje water. Stevige hoofdpijn wordt vaak al minder door een tablet. Bij een echte migraineaanval worden ongeveer twee tabletten aangeraden. Binnen een half uur zou je een verschil moeten kunnen waarnemen.

Niet altijd geschikt

Hoewel dit medicijn zonder een recept gekocht kan worden, is het niet altijd geschikt. Wie overgevoelig is voor Cafeïne, paracetamol of acetylsalicylzuur kan last krijgen van bijwerkingen. Ook jongeren onder de 18 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven is dit middel niet geschikt. Ook werkt het niet goed samen met andere medicijnen, mocht je al medicijnen gebruiken raadpleeg dan altijd uw arts.

 

Dosering

Mocht u geen advies op maat van uw huisarts hebben ontvangen, dan kan de gebruikelijke dosering worden aangehouden.  De gebruikelijke dosering is als volgt:

Neem 1 tot 2 tabletten per keer, dit kan na 4 tot 6 uur weer herhaald worden. Een maximale dosering per dag is 6 tabletten, dit kan verdeeld worden over drie inname momenten. Het is niet de bedoeling dat je het medicijn meer dan 3 dagen achter elkaar gebruikt.

 

 

Bijwerkingen

Er zijn verschillende bijwerkingen bekend bij het gebruik van dit product. Niet iedereen krijgt last van de bijwerkingen, maar er bestaat zeker een mogelijkheid. Denk hierbij aan de volgende symptomen:

  • Maagdarmklachten, zoals buikpijn, diarree en misselijkheid;
  • Nervositeit;
  • Duizeligheid;
  • Snellere hartslag;
  • Slapeloosheid.

Voor meer informatie over de bijwerkingen kun je de bijsluiter raadplegen.

Reviews

Geen misselijkgeid meer

★★★★★
ik heb soms last van migraines en sinds ik Excedrin gebruik kan ik het best aan. Binnen een half uur voel je al verlichting. Twee tabletten zijn meestal al genoeg voor me. Ik voel me ook niet misselijk meer, want daar kan ik nou echt niet tegen.
- Simone
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies