flurazepam online kopen

Flurazepam bestellen

Flurazepam is een kort tot middellang werkende medicijn. Het wordt gebruikt voor de behandeling van onder andere angst en slapeloosheid. Het wordt voorgeschreven voor mensen die moeite hebben om in slaap te vallen. Ook wordt het voorgeschreven voor personen die last hebben van angststoornissen. Bij slapeloosheid schrijft de dokter niet zomaar een medicijn voor. Voor een geneesmiddel is alleen plaats in uitzonderingsgevallen, zoals bij acute ernstige slapeloosheid of ernstig disfunctioneren overdag, en dan alleen kortdurend gedurende enkele nachten.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Flurazepam 30 mg € 40,00 Bekijk product

Dosering

Neem het middel een halfuur voordat je naar bed gaat in. Als je het hebt ingenomen is het belangrijk dat je  minimaal acht uur de tijd hebt om te slapen. Als je voor die tijd wakker moet worden kun je je suf voelen. Alsje  dit middel af en toe eens gebruikt kan het  helpen met slapen. Gebruikt je het elke nacht dan is het effect na enkele weken weg. Bij dagelijks gebruik gedurende meer dan twee weken, kun je last hebben van ‘ontwenningsslapeloosheid’. Het lichaam verwacht het effect van dit medicijn om in slaap te vallen. Gebruik het daarom alleen af en toe en nooit meer dan enkele dagen achter elkaar. Gebruik het in elk geval niet langer dan vier weken achter elkaar.

Bijwerkingen

De bijwerkingen van oxazepam kunnen zijn sufheid, slaperigheid en vermoeipijn. Als je abrupt stopt met het gebruik van oxazepam kun je last krijgen van misselijkheid, verstopping en diarree, droge mond of juist extra speekselvorming, problemen met slikken. Ook kan ke eetlust veranderen, je hebt dan meer of juist minder trek. Hierdoor treden ook veranderingen in het lichaamsgewicht op. Neem dit medicijn precies zoals het is voorgeschreven door de arts. Je mag het niet in grote hoeveelheden innemen of langer dan door de arts is aanbevolen. Het is dus belangrijk dat je de aanwijzingen volgt op je recept.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies