furosemide kopen

Furosmide kopen

Furosemide wordt gebruikt als plasmiddel. Het wordt voornamelijk voorgeschreven als middel om tijdelijk overtollig vocht af te voeren en/of om de pompkracht van het hart te verbeteren. Bij hartfalen kunt u veel vocht gaan vasthouden en kan u last krijgen van vochtophopingen. Dit medicijn helpt het hart om beter te pompen. U krijgt hierdoor uw energie weer terug. Dit medicijn is verkrijgbaar op doktersrecept.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Furosemide bestellen Prijs (incl. artsconsult)  
Furosemide 40 mg 28 tabl. € 43,90 Bekijk product
Furosemide 40 mg 56 tabl. € 46,50 Bekijk product
Furosemide 40 mg 84 tabl. € 48,20 Bekijk product

Hoe gebruikt u Furosemide?

Furosemide wordt meestal voorgeschreven in de vorm van pillen. U kan deze innemen op de lege maag. Dit kan u een half uur voor de maaltijd doen. Om te voorkomen dat u de hele nacht moet plassen kan u het medicijn het beste bij het ontbijt innemen. Heeft u juist in de avond last van uw benauwdheid? Neem de medicijnen dan uiterlijk rond 15.000 s’middags in. Vaak is één pil per dag voldoende om de benauwdheid te laten afnemen.

Wanneer Furosemide niet gebruiken?

Furosemide kan niet goed samen in combinatie met bepaalde medicijnen. Het is belangrijk om goed op te letten of er geen wisselwerking bekend is. Bepaalde medicijnen tegen hart- en vaatziekten kunnen bijvoorbeeld niet goed samen met Furosemide. U mag dit medicijn vaak niet met bepaalde blokkers combineren. Vraag hier gerust naar bij de apotheek. U mag ook geen pijnstillers slikken van het NSAID type bij de Furosemide pillen. De werking van Furosemide wordt hierdoor verminderd.

U mag ook Lithium niet gebruiken met Furosemide. Ook bepaalde medicijnen tegen epilepsie en bloeddrukverlagende medicatie gaan niet samen. Als u twijfelt kan u altijd contact opnemen met uw arts. U mag ook tijdens uw zwangerschap geen gebruik maken van Furosemide.

Dosering

Furosemide wordt meestal in een lage dosering voorgeschreven tot maximaal 3 keer per dag. Alleen als het medicijn onvoldoende effect heeft wordt de dosering verhoogd. De dosering kan zelfs naar maximaal 1500 mg per dag. Doordat u bij een hoge dosering meer last kan krijgen van bijwerkingen doen artsen dit liever niet.

Bijwerkingen

In de eerste dagen van de behandeling kan u last krijgen van hoofdpijn. Dit ontstaat doordat u in één keer een hoop vocht verliest. U kan daardoor ook last krijgen van een droge mond en dorst. Als u op leeftijd bent moet u uitkijken dat u niet uitdroogt door het gebruik van de medicijnen. Daarnaast kunnen er ook problemen ontstaan met plassen. Als u moeilijk kan plassen moet u contact opnemen met uw arts.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies