koop imodium online

Imodium kopen

Imodium is een medicijn dat diarree verlicht. De werkzame stof die dit bewerkstelligt is loperamide.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Imodium Smelttabletten 2mg 10 st. € 6,20 Bekijk product
Imodium 2mg 10 caps. € 4,90 Bekijk product
Imodium 2mg 20 caps. € 7,20 Bekijk product
Imodium 2mg 60 caps. € 20,50 Bekijk product

Waar wordt het voor gebruikt?

In de darmen bevindt zich een balans van vocht- en voedingsabsorptie. Wanneer deze wordt verstoord kunt u last krijgen van losse, waterige ontlasting. De werkzame stof loperamide normaliseert de spijsvertering. Hiermee wordt acute of chronische diarree bestreden die niet valt te normaliseren op een andere manier.

Hoe gebruikt u dit medicijn?

Er zijn smelttabletten, capsules en orale drank voor jonge kinderen. De smelttabletten moet u laten smelten op de tong en zonder water innemen. De capsules kunt u met water innemen.

Wanneer Imodium niet te gebruiken?

Kinderen jonger dan 8 jaar mogen Imodium niet gebruiken. Kinderen tussen 2 en 6 jaar mogen de orale drank gebruik op voorschrift van een arts, anders niet. Tevens mag u geen Imodium gebruiken wanneer u last heeft van aanhoudende buikpijn of bij slijm of bloed in de ontlasting.

Dosering

Voor capsules en smelttabletten gelden dezelfde instructies.
Volwassenen met acute diarree beginnen met 2 capsules. Na elke daaropvolgende losse ontlasting dient een extra capsule te worden in genomen, maar nooit meer dan 8 per dag. Volwassenen met chronische diarree dienen met 2 capsules te beginnen en de dosering aan te passen totdat er totdat er sprake is van 1 tot 2 maal per dag vaste ontlasting. Ook hier geldt: nooit meer dan 8 capsules per dag.

Voor kinderen vanaf 8 jaar gelden dezelfde instructies, behalve het aantal capsules waarmee begonnen moet worden, dit is 1 capsule voor kinderen vanaf 8 jaar. Verder gelden dezelfde instructies als voor volwassenen. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Bijwerkingen

U hoeft geen bijwerkingen te verwachten van Imodium. Mocht u toch ongemak ervaren naar aanleiding van het gebruik van Imodium, raadpleeg dan een arts.

Reviews

geholpen bij constante diarree

★★★★★
Ik heb al langer dan 2 weken last van diarree en ik begon me flink zorgen te maken daarover. Het is gewoon niet normaal en je verliest teveel vocht. Mijn huisarts heeft me toen verteld over Imodium en ik heb het toen gebruikt. Binnen een dag werkte het al.
- Henkie
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies