koop kapake online

Kapake online bestellen

Kapake is een pijnstiller met de werkzame stoffen paracetamol en codeïne. Paracetamol werkt bestrijdend tegen koorts en pijn. Codeïne onderbreekt de gang van pijnprikkels door het centrale zenuwstelsel. In combinatie zorgen zij voor een sterke pijnstillende werking die voor veel pijnklachten kan worden ingezet.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Kapake € - Bekijk product

Waarvoor wordt dit medicijn voorgeschreven?

Het kan worden ingezet om pijn te bestrijden na een operatie, hoofdpijn, kiespijn, griep, spit, gewrichtspijn, menstruatiepijn en andere zaken die pijn veroorzaken.

Hoe gebruikt u Kapake?

Een tablet of capsule dient in zijn geheel ingenomen te worden met behulp van voldoende vloeistof. Er moet op gelet worden dat er altijd minstens vier uur zit tussen de inname van twee pillen.

Wanneer Kapake niet te gebruiken?

Wanneer u overgevoelig bent voor paracetamol of codeïne, kunt u geen gebruik maken van deze pijnstiller. Gebruikt u al andere medicijnen? Overleg dan met een arts.

Bijsluiter

Niet beschikbaar

Dosering

Welke sterkte u nodig heeft en hoe frequent u dit medicijn moet innemen hangt af van het voorschrift van de arts. Kinderen die jonger zijn dan 12 jaar kunnen geen gebruik maken van dit medicijn.

Bijwerkingen

Naar aanleiding van het gebruik van dit medicijn kunt u last krijgen van slaperigheid, duizeligheid, obstipatie en maagdarmklachten. Wanneer deze ernstige vormen aannemen moet u een arts raadplegen.

Reviews

Beter dan paracetamol

★★★★★
Ik heb last van ernstige menstruatiepijnen. Soms kan ik niets anders doen dan op bed liggen. Meestal helpt gewone Paracetamol niet. Kapake, daarentegen, werkt uitstekend! Ik voelde me veel beter. Het maakt je wel slaperig, dus let op wanneer je het inneemt.
- Rita
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies