Bestel lorazepam online

Lorazepam kopen

Lorazepam behoort tot een groep geneesmiddelen die benzodiazepines worden genoemd. Het beïnvloedt chemicaliën in de hersenen die mogelijk uit balans zijn bij mensen met angstgevoelens. Ook wordt het gebruikt om angststoornissen te behandelen.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Lorazepam 2,5 mg € 40,00 Bekijk product

Sedatie/hypnose

Lorazepam heeft sterke sedatieve/hypnotische eigenschappen. Daarom mag je het middel niet te lang gebruiken.  Er kunnen ontwenningssymptomen optreden zoals slapeloosheid en angst.

Geheugen

Lorazepam heeft eveneens effect op het geheugen. Het kan ervoor zorgen dat je nieuwe informatie minder snel kan opslaan na gebruik van het middel. Kinderen onder de achttien jaar mogen het daarom niet innemen.

Zwangerschap

Je mag lorazepam niet gebruiken als je zwanger bent. Het kan namelijk aangeboren afwijkingen veroorzaken. Je baby kan er zelfs afhankelijk van worden. Nadat de baby is geboren kan dit dus levensbedreigende ontwenningsverschijnselen veroorzaken. Lorazepam kan overgaan in de moedermelk en kan de baby schaden.

Dosering

Lorazepam dien je te gebruiken volgens het recept van de arts. Neem nooit meer in dan je nodig hebt of gebruik het niet langer dan is aangegeven. Volg dus alle aanwijzingen op je receptlabel. Het kan ook verslavend zijn, deel het dus nooit met iemand anders. Als je wilt stoppen met het medicijn moet je eerst de dokter raadplegen. Deze kan jou aangeven hoe je langzaam moet afbouwen. Na langdurig gebruik moet je dus niet plotseling ermee stoppen.

Bijwerkingen

Je mag lorazepam niet dagelijks gebruiken, omdat je lichaam er afhankelijk van kan worden. Het wordt dan moeilijk om te stoppen met het gebruik. Als je het dus langer dan een maand gebruikt zul je langzaam moeten afbouwen. Hou er rekening mee dat er dan ontwenningsverschijnselen kunnen optreden. Je kunt last krijgen van vermoeidheid of je voelt je suf en slaperig. Lorazepam dien je te gebruiken volgens het recept van de arts. Neem nooit meer in dan je nodig hebt of gebruik het niet langer dan is aangegeven. Volg dus alle aanwijzingen op je receptlabel.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies