Lorazepam

Lorazepam kopen

Lorazepam behoort tot een groep geneesmiddelen die benzodiazepines worden genoemd. Het beïnvloedt chemicaliën in de hersenen die mogelijk uit balans zijn bij mensen met angstgevoelens. Ook wordt het gebruikt om angststoornissen te behandelen.

Toon reviews Koop medicijn

Lorazepam bestellen Prijs (incl. artsconsult)  
Lorazepam 2,5mg € 45,00 Bekijk product

Wat je moet weten over lorazepam

  • Lorazepam schijnt rustgevend te werken, het vermindert angstgevoelens en ontspant de spieren en kan je suf laten voelen
  • Werkt bij angstgevoelens, gespannenheid en slapeloosheid/ onrust.

Werkt binnen één uur

Zwangerschap
Je mag lorazepam niet gebruiken als je zwanger bent. Het kan namelijk aangeboren afwijkingen veroorzaken. Je baby kan er zelfs afhankelijk van worden. Nadat de baby is geboren kan dit dus levensbedreigende ontwenningsverschijnselen veroorzaken. Lorazepam kan overgaan in de moedermelk en kan de baby schaden. Gebruik je het toch dan mag je dus geen borstvoeding toedienen aan de baby. Personen die jonger zijn dan achttien jaar mogen geen gebruik maken van deze medicijn.

Hoe moet ik lorazepam innemen?

Lorazepam dien je te gebruiken volgens het recept van de arts. Neem nooit meer in dan je nodig hebt of gebruik het niet langer dan is aangegeven. Volg dus alle aanwijzingen op je receptlabel. Het kan ook verslavend zijn, deel het dus nooit met iemand anders. Misbruik van verslavende medicijnen kan verslaving, overdosering of de dood veroorzaken. Ben je van plan te stoppen met het medicijn dan kun je aan de arts vragen hoe je veilig kunt stoppen met het gebruik. Als je merkt dat het lijkt te stoppen met werken bij het behandelen van je symptomen raadpleeg dan meteen een dokter. Bewaar het goed en ver van kinderen, want het is een medicijn die verslavend kan zijn als het niet op de juiste manier wordt ingenomen.

Dosering

Je mag lorazepam niet dagelijks gebruiken, omdat je lichaam er afhankelijk van kan worden. Het wordt dan moeilijk om te stoppen met het gebruik. Als je het dus langer dan een maand gebruikt zul je langzaam moeten afbouwen.

Bijwerkingen

Hou er rekening mee dat er dan ontwenningsverschijnselen kunnen optreden. Je kunt last krijgen van vermoeidheid of je voelt je suf en slaperig.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies