Lormetazepam

Lormetazepam kopen

Lormetazepam behoort tot de benzodiazepinen. Het werkt rustgevend, spierontspannend en vermindert angstgevoelens. Artsen schrijven het voor bij slapeloosheid.

Toon reviews Koop medicijn

Lormetazepam bestellen Prijs (incl. artsconsult)  
Lormetazepam 2mg € 45 Bekijk product

Wat is slapeloosheid?

Men spreek van slapeloosheid als je enige tijd slecht slaapt en overdag niet goed kan functioneren. Slaapproblemen kunnen voorkomen uit spanningen of zorgen. Maar ook lichamelijke klachten als pijn kunnen slapeloosheid veroorzaken. Als je met slaapklachten komt bij de dokter zal hij je niet meteen een slaapmiddel voorschrijven. Hij gaat eerst kijken wat de oorzaak is en hoe hij de slaapklachten kan verhelpen. Ook kan hij rustgevende adviezen geven als je in de avond vaak wakker blijft liggen.

Dosering

Lormetazepam werkt spierontspannend, rustgevend en maakt je suf. Zo val je makkelijk in slaap en kun je goed doorslapen. Het is vooral geschikt als je moeite hebt met inslapen en als je denkt dat je gedurende de nacht vaak wakker gaat worden. Binnen vijftien tot dertig minuten na inname wordt je slaperig en rustig. Het is belangrijk dat je dus thuis bent als je het inneemt en niet op straat of aan het werk. Dit slaapmiddel werkt alleen goed als je het af en toe gebruikt, bijvoorbeeld om de drie dagen. Bij dagelijks gebruik neemt de werking af, omdat het lichaam aan het effect went.

Bijwerkingen

Hoofdpijn en zelden duizeligheid. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal na enige tijd als je gewend bent geraakt aan het medicijn.

Slaperigheid, sufheid en vermoeidheid. Je reactie- en concentratievermogen worden verminderd. Ongelukken kunnen plaatsvinden in het verkeer of tijdens je dagelijkse werkzaamheden.

Spierzwakte, krachteloos gevoel in spieren. Deze bijwerking kan andere klachten veroorzaken, zoals wazig zien of dubbelzien.

Deze medicijn heeft wisselwerkingen met andere medicijnen die het reactievermogen verminderen. Bij deze medicijnen is vaak op de verpakking een gele waarschuwingssticker geplakt. De effecten op het reactievermogen en coördinatievermogen versterken elkaar. Dan kan lormetazepam nog langer doorwerken.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies