mandolgin online bestellen

Mandolgin bestellen

Mandolgin is een morfineachtige pijnstiller. De werkzame stof is Tramadol. Het middel zorgt ervoor dat pijnprikkels  in het centrale zenuwstelsel worden geblokkeerd, waardoor zij dus niet in de hersenen aan kunnen komen. Hierdoor verdwijnt de pijn. Het kan matige tot hevige pijn stillen.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Bekijk product

Waarvoor wordt dit medicijn voorgeschreven?

Mandolgin wordt gebruikt om de pijn te stillen wanneer iemand bijvoorbeeld pijn heeft naar aanleiding van een operatie of ernstige ziekte. Verder wordt het gebruikt bij zenuwpijn, artrose en migraine.

Hoe gebruikt u Mandolgin?

U neemt een tablet of capsule in met voldoende water. Het medicijn werkt ongeveer 12 uur en het effect zal aantreden na ongeveer een uur na inname.

Wanneer Mandolgin niet te gebruiken?

Maakt u gebruik van MAO remmers, dan kunt u geen gebruik maken van dit medicijn. Ook wanneer u een overdosis hebt genomen van alcohol of andere verdovende middelen die effect hebben op het centrale zenuwstelsel, kunt u dit medicijn niet gebruiken. Dit geldt ook wanneer u last heeft van epilepsie. Overgevoeligheid voor tramadol of een van de hulpstoffen belet u ook het gebruik van Mandolgin.

Dosering

Mandolgin kan worden gebruikt door kinderen van 12 jaar en volwassenen. Er dient één capsule of tablet per dag genomen te worden. De sterkte hiervan hangt af van het voorschrift van de dokter.

Neem in totaal niet meer van 400 mg per dag van dit medicijn.

Bijwerkingen

U kunt last krijgen van obstipatieproblemen, concentratieproblemen, misselijkheid en duizeligheid. Dit ervaart u meestal wanneer uw lichaam moet wennen aan het medicijn en dus in de beginfase. Na verloop van tijd behoren de bijwerkingen langzaam uit te doven. Blijft u veel last houden van bijwerkingen? Raadpleeg dan een arts.


 

Reviews

Pijn aan m'n dijen

★★★★★
Overdag heb ik geen probleem van pijnen, maar soms wordt ik ’s avonds wakker met zenuwpijnen aan mijn dijen. Het is knap hinderlijk en het is niet het soort pijn dat je na een tijdje kunt negeren. Het is stekelig en houdt me een tijdje wakker. Mandolgin heeft me geholpen de pijn te verzachten. Ik heb bijna helemaal geen last meer ervan.
- Kim
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies