online melatonine bestellen

Melatonine bestellen

Melatonine is een medicijn dat de nachtrust en/of slaap bevorderd. Het gelijknamige hormoon melatonine is tevens de werkzame stof van dit medicijn. Deze wordt aangemaakt door de hersenen en geeft een signaal af dat er geslapen moet worden. Wanneer deze niet of niet voldoende wordt aangemaakt, dan kan dit de nachtrust verstoren. Dit kan weer voor allemaal andere ongemakken zorgen.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Circadin (melatonine) 2 mg 30 tabl. € 71,50 Bekijk product
Melatonine 2 mg 60 caps € 61,20 Bekijk product
Melatonine 3mg 60 tabl. € 75,00 Bekijk product
Melatonine 3mg 60 caps. € 74,00 Bekijk product

Waarvoor wordt dit medicijn voorgeschreven?

Dit medicijn wordt voorgeschreven wanneer iemand problemen heeft met het in slaap komen, in slaap blijven, of wanneer u te vroeg wakker wordt. Melatonine wordt ook gebruikt bij het afbouwen van synthetische slaapmiddelen.

Hoe gebruikt u Melatonine?

Er zijn verschillende sterktes verkrijgbaar van Melatonine. Een arts weet welke u nodig heeft. U dient het tablet tussen de 1 en 2 uur voor het slapengaan in te nemen. U mag melatonine niet langer dan 13 weken achter elkaar gebruiken, zonder dat dit expliciet is aangegeven door een arts.

Wanneer Melatonine niet te gebruiken?

Wanneer u overgevoelig bent voor melatonine of een van de hulpstoffen kunt u dit medicijn niet gebruiken. Heeft u last van ernstige aandoeningen of ziektes, raadpleeg dan een arts. Hetzelfde geldt wanneer u reeds andere medicijnen gebruikt. Een arts weet of er dan de kans bestaat dat er een wisselwerking optreedt.

Dosering

Een arts geeft aan welke sterkte tabletten u mag nemen voor het slapengaan. Meestal is het 2 tot 5 mg. Dit dient 1 tot 2 uur voor het slapen gaan te worden ingenomen.

Bijwerkingen

Melatonine heeft een aantal bijwerkingen die kunnen optreden, maar meestal naar verloop van tijd weer verdwijnen. Het volgende kunt u ervaren wanneer u Melatonine gebruikt:

  • Hoofdpijn
  • Duizeligheid
  • Droge mond
  • Obstipatie
  • Abnormale dromen
  • Nervositeit
  • Zweten

Mochten de klachten niet vanzelf verdwijnen of zeer ernstig zijn, raadpleeg dan een arts.

Reviews

jetlag

★★★★★
Voor mijn werk ben ik vaak uitlandig en ik krijg vaker last van jetlag. Na een tijdje is dat knap hinderlijk en ik zocht naar een middel om me te helpen daarmee. Ik ben Melatonine tegengekomen en ik moet zeggen dat ik me veel beter voel na mijn vluchten. Ik had de bijwerkingen doorgenomen en gelukkig maak ik geen van ze mee.
- Tony
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies