gyno miconazol kopen

Miconazol kopen

Miconazol dood schimmels en gisten op de huid. Naast schimmels en gisten zijn er bepaalde bacteriën die gedood kunnen worden. Het medicijn wordt vooral gebruikt om huidinfecties of infecties van de nagels te bestrijden. Miconazol wordt meestal als een zalf gegeven door de arts. U kan met de zalf de ontstoken plekken insmeren. Binnen twee tot zes weken moet door de zalf de roodheid, jeuk en schilfers verminderen. Daarna blijft u nog een week doorsmeren om er zeker van te zijn dat alle bacteriën, schimmels en gisten gedood zijn.

Toon reviews Koop Miconazol

Miconazol bestellen Prijs (incl. artsconsult)  
Gyno-miconazolnitraat vaginaal creme 20mg/g € 48,00 Bekijk product

Waar wordt Miconazol voor gebruikt?

Gyno Miconazol wordt vooral gebruikt om schimmelinfecties te bestrijden, maar soms ook bij een aantal huidinfecties. De zalf kan gebruikt worden voor een schimmelinfectie van de huid, voetschimmel, schimmelnagel of huidinfectie. Artsen schrijven de zalf soms ook voor bij heftige Acne. Als de poriën geïnfecteerd zijn door een acnebacterie kan Miconazol voorgeschreven worden. De puistjes en pukkels zullen afnemen door het gebruik van de zalf. Vaak wordt Miconazol tegen acne gecombineerd met benzoylperoxide.

Hoe gebruikt u Miconazol?

De zalf Miconazol smeert u op de ontstoken plekken of de plekken waar u schimmeldraden ziet. Voordat u gaat smeren moet u goed uw handen wassen. Na het handen wassen smeert u de zalf 2 centimeter breder, dan de ontstoken delen van de huid. Bij schimmelnagels dient u de nagel goed kort te houden. Smeer de nagel regelmatig in met zalf en na 2 tot 3 weken zal de nagel loslaten. Na het loslaten van de nagel is er een nieuwe gezonde nagel aangegroeid.

Wanneer Gyno Miconazol niet gebruiken?

U mag Miconazol niet gebruiken in combinatie met antistollingsmiddelen. Antistollingsmiddelen versterken namelijk het effect van de zalf. Uw arts schrijft u mogelijk een andere zalf voor als u antistollingsmiddelen gebruikt. U kan de zalf verder veilig gebruiken als u zwanger bent of zwanger wil worden. Als u de zalf aanbrengt op de tepel en u geeft borstvoeding, dan moet u de tepel wel voor de borstvoeding met afgekoeld gekookt water schoonmaken. Er zijn voor de rest geen wisselwerkingen met de zalf bekend.

Dosering

U krijgt van de arts een dosering voorgeschreven. Meestal gebruikt u het medicijn twee keer per dag. Kies zelf voor vaste tijdstippen om te voorkomen dat u een dosis vergeet. Maak de kuur altijd helemaal af zoals deze is voorgeschreven. Als u te vroeg stopt keert de infectie terug. Bij huidinfecties en voetschimmel duurt de kuur 2 tot 6 weken. Bij nagelinfecties duurt de kuur 8 maanden omdat er een nieuwe nagel moet aangroeien. Bij Acne duurt de kuur 4 tot 12 weken.

Bijwerkingen

In het begin kan u op de huid last krijgen van irritatie, branderig gevoel of extra jeuk. Dit moet binnen een paar dagen vanzelf weer over gaan. U kan ook last krijgen van een overgevoeligheidsreactie. Als u dit krijgt dient u direct contact op te nemen met de arts. Als u overgevoelig bent wordt dit ook in het systeem van de apotheek gezet. De apotheker zorgt er dan voor dat u geen medicijnen meer krijgt met dezelfde bestandsdelen.

Reviews Miconazol

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies