Nitrazepam bestellen

Nitrazepam is een medicijn dat behoort tot de groep benzodiazepines. Deze medicijn werkt rustgevend en spierontspannend en vermindert het angstgevoelens. Heb je last van slapeloosheid of kun je moeilijk in slaap vallen? Dan wordt het toegepast als slaapmiddel.Ook kan het worden gebruikt om epilepsieaanvallen te stoppen en te voorkomen.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Nitrazepam 5 mg € 40,00 Bekijk product

Nitrazepam werkt spierontspannend en rustgevend. Ook vermindert het angstgevoelens en verlaagt de gevoeligheid van je hersenen voor prikkelingen. Binnen vijftien tot dertig minuten nadat je het hebt ingenomen, wordt je slaperig en rustig. Het is dus moeilijk voor je om wakker te blijven. Neem het  niet in als je aan het werk bent, deelneemt aan het verkeer of als je op school bent. Het is dus verstandig om thuis te zijn, in een comfortabele omgeving, en te zorgen dat je eenvoudig je bed kan bereiken. De werking van Nitrazepam kan wel acht tot twaalf duren.

Nitrazepam is een effectief medicijn bij slaapproblemen. Zoals bij elk geneesmiddel zul je de voordelen en de nadelen met elkaar vergelijken, voordat je begint ermee. Gelukkig hoef je niet zelf de keuze te maken voor een slaapmedicatie, dit doe je in samenwerking met je arts. Gebruik of leen geen medicijnen van anderen, ook al hebben jullie dezelfde problemen.

Dosering

Mensen reageren verschillend op benzodiazepines, het kan dus zijn dat hetzelfde medicijn goed werkt voor een ander, maar niet voor jou. Wil je stoppen met het medicijn? Doe dat altijd in overleg met de arts. De dosering moet namelijk worden afgebouwd. Dit afbouwen kan een aantal maanden duren.

Bijwerkingen

Bij het gebruik van nitrazepam merk je in eerste instantie dat je slaperig wordt en blijf je ook beter doorslapen. Tijdens de gebruiksperiode kun je je nog steeds slaperig, suf en vermoeid blijven voelen. Dit komt onder andere doordat de afbraak van de werkzame stoffen van nitrazepam traag plaatsvindt.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies