Oxazepam

Oxazepam kopen

Oxazepam is een kort tot middellang werkende medicijn. Het wordt gebruikt voor de behandeling van onder andere angst en slapeloosheid. Het wordt voorgeschreven voor mensen die moeite hebben om in slaap te vallen. Ook wordt het voorgeschreven voor personen die last hebben van angststoornissen.

Toon reviews Koop medicijn

Oxazepam bestellen Prijs (incl. artsconsult)  
Oxazepam 50mg € 50 Bekijk product

Slapeloosheid na gebruik Oxazepam

Bij slapeloosheid schrijft de dokter niet zomaar een medicijn voor. Voor een geneesmiddel is alleen plaats in uitzonderingsgevallen, zoals bij acute ernstige slapeloosheid of ernstig disfunctioneren overdag, en dan alleen kortdurend gedurende enkele nachten.

Wanneer oxazepam niet te gebruiken

Oxazepam kan aangeboren afwijkingen veroorzaken bij een ongeboren baby. Gebruik het dus niet zonder toestemming van de arts. Ook als je borstvoeding geeft is het af te raden. Oxazepam kan in de moedermelk terechtkomen en kan dus de baby schaden.

Hoe wordt oxazepam ingenomen?

Neem dit medicijn precies zoals het is voorgeschreven door de arts. Je mag het niet in grote hoeveelheden innemen of langer dan door de arts is aanbevolen. Het is dus belangrijk dat je de aanwijzingen volgt op je recept. Oxazepam dient slechts voor een korte periode te worden gebruikt. Oxazepam kan verslavend zijn en mag alleen worden gebruikt door de persoon voor wie het is voorgeschreven. Je mag het dus niet delen met een ander persoon. Neem contact op met de arts als dit geneesmiddel ook lijkt te stoppen met werken bij het behandelen van je symptomen. Als je wilt stoppen moet je langzaam afbouwen en niet in een keer stoppen. De symptomen kunnen terugkeren als je stopt met het gebruik van oxazepam nadat je het voor een bepaalde periode hebt gebruikt. Ook kun je ontwenningsverschijnselen krijgen als je stopt. Deze kunnen zijn zweten, maagpijn, diarree en spierkrampen.

Dosering

Bespreek de dosering van dit medicijn met uw arts.

Bijwerkingen

De bijwerkingen van oxazepam kunnen zijn duizeligheid, slaperigheid en hoofdpijn. Als je abrupt stopt met het gebruik van oxazepam kun je last krijgen van buikkrampen, spierkrampen, depressie en braken.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies