Pantoprazol kopen

Pantoprazol wordt geschaard onder de geneemiddelengroep protonprompremmers. Dit medicijn wordt gebruikt tegen de aanmaak van maagzuur. Het stofje Pantozol zorgt er namelijk voor dat de maagwand minder zure stoffen uitscheidt, waardoor het maagslijmvlies rustiger wordt, met als doel de maagklachten ter verminderen. Dit zorgt er ook voor dat je dus minder oprispingen krijgt en het opgeblazen gevoel af neemt.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Pantoprazol Maagzuurremmer 20mg 28 tabl. € 54,50 Start artsconsult
Pantoprazol Maagzuurremmer 20mg 40 tabl. € 57,20 Start artsconsult

De Pantoprazol is een maagzuurremmer en wordt gebruikt bij mensen die veel last hebben van maagklachten. Hierbij moet je denken aan maagpijn, reflux (terugstromend maagzuur), brandende maagzuur, maag of daarzweer en bij enkele syndroom, waarvan de belangrijk de Zillinger-Ellison.

(Huis)Artsen willen de Pantoprazol ook nog wel eens voorschrijven of adviseren in combinatie met andere medicijnen die heftig kunnen zijn of bekend kunnen staan om de bijwerkingen voor de maag.

Hoe gebruikt u Pantoprazol?

In geheel doorslikken met vloeistof, op een lege maag. Dit kan bijvoorbeeld een uur voor de maaltijd zijn. Bij maagklachten is het advies om na twee weken, bij geen verbetering, contact op te nemen met de huisarts.

Dosering

De Pantoprazol tabletten zijn verkrijgbaar in twee verschillende doseringen:

  • Pantoprazol Maagzuurremmer 20mg
  • Pantoprazol Maagzuurremmer 40m

Bijwerkingen

Zoals bij de meeste medicijnen bekend, zijn er altijd risico’s op bijwerkingen, zo ook bij Pantoprazol (werkzame stof Pantozol):

    • Maagdarmklachten
    • Hoofdpijn
    • Duizelig

Indien deze klachten niet binnen enkele dagen verdwijnen is het advies contact op te nemen met de arts. Bekijk de bijsluiter voor alle bijwerkingen en meer informatie.

Reviews

Maag voelt minder pijnlijk aan

★★★★★
Ik heb een wondje in de slimvlies van mijn maag en om dit tegen te werken moest ik wat gebruiken om de maagzuren te verminderen. Ik gebruik Pantoprazol om de aanmaak van maagzuur tegen te gaan. Het lijkt te helpen want ik voel een duidelijke verlichting. Mijn maag doet veel minder pijn.
- Iona
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies