online propecia bestellen

Propecia bestellen

Propecia is een medicijn dat wordt gebruikt om kaalheid tegen te gaan / te verminderen bij mannen. Het vermindert de werking van testosteron met behulp van de werkzame stof finasteride. Hierdoor wordt de beginnende kaalheid stopgezet en kan er op kale plekken weer haar groeien. Het medicijn is alleen geschikt voor mannen.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Propecia 1 mg 28 tabl. € 103,20 Bekijk product
Propecia 1 mg 56 tabl. € 184,50 Bekijk product
Propecia 1 mg 84 tabl. € 243,50 Bekijk product
Propecia 1 mg 112 tabl. € 347,50 Bekijk product
Propecia 1 mg 140 tabl. € 409,20 Bekijk product

Waarvoor wordt dit medicijn voorgeschreven?

Dit middel wordt ingezet bij alopecia androgenetica, een erfelijke vorm van haaruitval. Het medicijn zorgt ervoor dat testosteron vermindert en hierdoor vermindert ook de gevoeligheid voor haaruitval van uw haarzakjes.

Hoe gebruikt u Propecia?

U dient een tablet in te nemen op een vast tijdstip. Wanneer u het tablet heeft geprobeerd voor 3 tot 6 maanden en er is geen effect waarneembaar, dan werkt dit middel niet voor u. Slaat het wel aan, dan moet u dit geneesmiddel langdurig gebruiken. Wanneer u stopt, bestaat de kans dat de haaruitval weer terugkomt.

Wanneer Propecia niet te gebruiken?

Wanneer u overgevoelig bent voor finasteride of een van de hulpstoffen, kunt u dit middel niet gebruiken. Ook wanneer u jonger bent dan 18 jaar, is dit middel niet voor u geschikt. Propecia kan een wisselwerking hebben met andere medicijnen. Gebruikt u andere medicijnen, raadpleeg dan een arts.

Dosering

Over het algemeen geldt een dosering van één tablet per dag van 1 mg. Het kan zijn dat een arts iets anders voorschrijft. Houdt u altijd aan de voorschriften van een arts.

Bijwerkingen

Over het algemeen hoeft u niet te vrezen voor bijwerkingen. Een enkele keer komt het toch voor dat men last krijgt van gevoelige of pijnlijke testikels of borst. Ook kan het zijn dat er een seksuele stoornis optreedt, zoals een verlaagd libido, of een erectiestoornis. Heeft u last van bijwerkingen, raadpleeg dan een arts.

Reviews

Haargroei duidelijk merkbaar

★★★★☆
Ik gebruik Propecia al een jaar en het heeft wel geholpen om een beetje haar op mijn kruin te laten groeien. Ik heb geen grote kale plek op mijn hoofd, dus het lijkt wel dat het helemaal bedekt gaat worden als ik het langer gebruik. Ik had wel problemen om een erectie te krijgen, maar dat verdween naarmate ik het vaker gebruikte.
- Mark
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies