Online solpadol bestellen

Solpadol bestellen

Solpadol is een medicijn dat zorgt voor stevige pijnstilling met dank aan de werkzame stoffen paracetamol en codeïne. Codeïne dempt de pijnprikkels en paracetamol voorkomt dat ze in de hersenen aankomen. Hierdoor kan ernstige pijn bestreden worden.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Tijdelijk niet leverbaar € 0,00 Bekijk alternatief

Waarvoor wordt dit medicijn voorgeschreven?

Wanneer andere pijnstillers niet het gewenste effect hebben wordt meestal Solpadol in gezet. Dit kan zijn om pijn te bestrijden naar aanleiding van een operatie, maar ook wordt het gebruikt tegen spierpijn, gewrichtspijn, hoofdpijn en vele andere uiteenlopende oorzaken van pijn.

Hoe gebruikt u Solpadol?

Het is verstandig om dit medicijn voor de maaltijd in te nemen. Het tablet dient te worden opgelost in een glas die half is gevuld met water. Het behoort in eenmaal te worden ingenomen. Neem nooit een dubbele dosis en houdt er rekening mee dat er tussen twee dosissen minstens 4 uur moet zitten.

Wanneer Solpadol niet te gebruiken?

Wanneer u overgevoelig bent voor paracetamol, codeïne of een van de hulpstoffen, kunt u geen gebruik maken van dit medicijn. Bent u zwanger of geeft u borstvoeding, overleg dan eerst met een arts. Gebruikt u andere medicijnen, overleg dan ook eerst met een arts.

Dosering

Voor volwassenen geldt een dosering van 1 of 2 tabletten per 4 uur, met een maximum van 8 tabletten per dag. Voor kinderen tussen de 12 en 18 jaar geldt een aangepaste dosering die een arts kan voorschrijven.

Bijwerkingen

Enige bijwerkingen die kunnen optreden zijn misselijkheid, sufheid, slaperigheid en obstipatie. Heeft u erg veel last van de bijwerkingen, raadpleeg dan een arts.

Reviews

Goed als je griep hebt

★★★★★
Ik gebruik Solpadol wanneer Paracetamol niet bij me werkt. Ik zorg er altijd voor dat ik Solpadol in huis heb voor het geval ik ziek wordt. Ik ben blij dat het een bruistablet is, want tabletten slikken kan ik soms niet.
- Thea
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies