Temazepam

Temazepam kopen

Temazepam is een benzodiazepine. Het heeft invloed op chemische stoffen in de hersenen die niet in evenwicht zijn bij mensen met slaapproblemen. Het wordt gebruikt voor de behandeling van slapeloosheidssymptomen, als je bijvoorbeeld moeite hebt om te blijven slapen of in slaap te vallen. Deze medicijn kan verslavend zijn en je mag het alleen gebruiken met een recept van de dokter. Je mag het dus niet aan een ander geven of delen, vooral als de persoon een voorgeschiedenis heeft met drugsmisbruik- of verslaving.

Toon reviews Koop medicijn

Temazepam bestellen Prijs (incl. artsconsult)  
Temazepam 20mg € 40,00 Bekijk product

Wat doet Temazepam?

Slapeloosheid is een slaapstoornis die ervoor zorgt dat je slecht slaapt of moeite hebt om in slaap te vallen. Een normale slaap patroon is als je vijf tot tien uren slaapt in de avond. Gemiddeld hebben wij vijftien minuten nodig om in slaap te vallen. Het is normaal om tussen de nacht door wakker te worden, tenzij het langer duurt om weer in slaap te vallen.

Er zijn drie vormen van slapeloosheid. Je kunt moeilijk in slaap vallen, je wordt vaak wakker en/of je wordt te vroeg wakker. Deze drie vormen kunnen ook tegelijkertijd plaatsvinden. Temazepam is daar vaak een oplossing voor.

Temazepam wordt voorgeschreven bij slaapstoornissen.

Dosering

Neem temazepam precies zoals het is voorgeschreven door de dokter. Volg de aanwijzingen op de receptlabel. Gebruik het niet in grote hoeveelheden of langer dan het is voorgeschreven. Vertel het ook aan je huisarts als de medicijn lijkt te stoppen met het behandelen van je symptomen. Doordat je heel snel in slaap valt is het aangeraden om dit in te nemen wanneer je je klaarmaakt voor bed. Neem het dus niet in voordat je naar het werk of naar school gaat of wanneer je auto rijdt.

Bijwerkingen

Gebruik temazepam niet tijdens de zwangerschap. Het kan namelijk levensbedreigende verschijnselen bij een pasgeborene veroorzaken. Bij sommige mensen kan het ook allergische reacties veroorzaken. Het is dus belangrijk dat je meteen stopt met het gebruiken en medische hulp raadpleegt.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies