online Terbinafine bestellen

Terbinafine bestellen

Terbinafine is een middel tegen schimmels. Het dood verschillende schimmels en gisten die een schimmelinfectie kunnen veroorzaken op de huid.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Terbinafine 250mg 14 tabl. € 48,00 Bekijk product
Terbinafine 250mg 84 tabl. € 53,70 Bekijk product

Waarvoor wordt dit medicijn voorgeschreven?

Het betreft hier tabletten die worden voorgeschreven wanneer andere medicijnen die uitwendig worden aan aangebracht, niet werken. Het kan worden voorgeschreven voor:

  • Kalknagel
  • Voetschimmel
  • Ringworm

Hoe gebruikt u Terbinafine?

U dient het tablet in te nemen voor of tijdens het eten. Doe dit met voldoende water en maak de kuur altijd af. Hoe lang deze kuur duurt, hangt af van de conditie van uw schimmelinfectie. De arts zal u vertellen voor welke tijdsduur u het middel moet gebruiken.

Wanneer Terbinafine 30 niet te gebruiken?

Wanneer u lever- of nierproblemen heeft, of overgevoelig bent voor terbinafine of de hulpstoffen, kunt u geen gebruik maken van dit geneesmiddel.

Tevens kan er een wisselwerking ontstaan met andere medicijnen. Gebruikt u dus andere medicijnen, raadpleeg dan een arts.

Dosering

Tenzij uw arts anders aangeeft, moet u eenmaal daags één tablet nemen van 250 mg. Dit geldt voor personen vanaf 40 kilo. Onder de 40 kilo geldt een afwijkende dosering, waarvoor u bij een arts terecht kunt.

Bijwerkingen

U kunt last krijgen van spierpijn, gewrichtspijn, hoofdpijn, huiduitslag, maagdarmklachten of een verhoogd aantal leverenzymen in het bloed. Mocht u veel last ondervinden van bijwerkingen, overleg dan met een arts.

Reviews

★★★★★

Ringworm

- Kevin

5 5 1
“Ik heb Terbinafine een tijdje geleden gebruikt toen ik last had van Ringworm. Het is een schimmeldodend middel. Mijn arts heeft me vertelt dat ik het moest gebruiken zolang mijn schimmels nog te zien waren en dat heeft ietsje langer dan een maand geduurd. Het werkt zeer effectief.
Review schrijven
Terbinafine
4.9 (97.65%) 17 votes


Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies