online tetralysal 300 bestellen

Tetralysal 300 bestellen

Tetralysal is een antibioticum dat gebruikt wordt om bacteriële infecties te bestrijden. De werkzame stof, genaamd lymecylcine, doodt verschillende soorten bacteriën. Het medicijn wordt snel opgenomen door het lichaam.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Tetralysal 300 (lymecycline) 28 caps. € 50,50 Bekijk product
Tetralysal 300 (lymecycline) 56 caps. € 61,20 Bekijk product
Lymecycline 408 mg 28 caps. € 50,50 Bekijk product

Waarvoor wordt dit medicijn voorgeschreven?

Dit middel wordt meestal ingezet tegen ernstige huidinfecties zoals rosacea en acne. Maar daarnaast kan het ook worden ingezet tegen andere infecties van het lichaam.

Hoe gebruikt u Tetralysal 300?

U dient een tablet in te nemen voor het eten met behulp van een glas water. Het tablet mag niet worden stuk gekauwd; het dient geheel te worden doorgeslikt. Maak een kuur altijd helemaal, om te voorkomen dat niet alle bacteriën worden gedood. Hoe lang de kuur duurt, hoort u van een arts.

Wanneer Tetralysal 300 niet te gebruiken?

U kunt Tetralysal niet combineren met medicijnen van het type retinoïden. Verder kan er geen gebruik worden gemaakt van dit medicijn wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft, wanneer u lijdt aan een ernstige nier- of leverafwijking of wanneer u overgevoelig bent voor lymecycline of een van de hulpstoffen. Lijdt u aan andere gezondheidsproblemen, raadpleeg dan een arts. Ook wanneer u al andere medicijnen gebruikt, dient u een arts te raadplegen om erachter te komen of er geen wisselwerking op zal treden.

Dosering

Voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen geldt over het algemeen een dosering van één tablet per dag van 300 mg. Hoe lang de kuur duurt hoort u van een arts.
Voor kinderen jonger dan 12 jaar is die geneesmiddel niet geschikt.

Bijwerkingen

U kunt last krijgen van maagdarmklachten, hoofdpijn, duizeligheid, huiduitslag en u kunt overgevoelig raken voor zonlicht. Zonlicht dient dan zo veel mogelijk gemeden te worden. Ervaart u veel last van de bijwerkingen, raadpleeg dan een arts.

Reviews

Gebruikt bij Rosacea

★★★★★
Ik heb last van een milde vorm van Rosacea. Het is niet de ergste dat iemand kan voorkomen, maar het is zeker wel onaangenaam. Vooral omdat het om m’n gezicht is. mijn huisarts heeft me Tetralysal 300 voorgeschreven en ik ben er nog bezig mee, maar ik heb al gemerkt dat het meeste ervan weg is. Een aanrader dus.
- Samantha
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies