online tradolan bestellen

Tradolan bestellen

Tradolan is een sterke morfineachtige pijnstiller, ook wel een opiaat genoemd. De werkzame stof in dit medicijn is tramadol. Deze onderbreekt pijnprikkels in het centrale zenuwstelsel.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Tijdelijk niet leverbaar € 0,00 Bekijk alternatief

Waarvoor wordt dit medicijn voorgeschreven?

Dit medicijn kan worden gebruikt voor matige tot ernstige pijn, hieronder vallen zenuwpijn, artrose, gewrichtspijn en migraine.

Hoe gebruikt u Tradolan?

U dient een tablet in te nemen zonder erop te kauwen en met voldoende water. Na ongeveer een uur doet de werking zijn intrede. Het heeft effect tot ongeveer 12 uur na inname.

Wanneer Tradolan niet te gebruiken?

Bent u overgevoelig voor tramadol of een van de hulpstoffen, dan kunt u geen gebruik maken van dit medicijn. Ook wanneer u een overdosis heeft ingenomen van slaapmiddelen, alcohol of medicijnen die aangrijpen op het centrale zenuwstelsel, kunt u geen gebruik maken van dit medicijn. Verder zijn MAO remmers niet te gebruiken in combinatie met dit medicijn en wanneer u leidt aan epilepsie, kan Tradolan ook niet gebruikt worden. Heeft u andere gezondheidsproblemen, of neemt u reeds andere medicijnen in, raadpleeg dan een arts.

Dosering

Dit medicijn bestaat in meerdere sterktes. Een arts zal u voorschrijven welke sterkte u moet nemen. De algemene richtlijn is om tweemaal daags één tablet in te nemen. Echter, een dokter kan u anders voorschrijven. Het medicijn is te gebruiken door kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen.

Bijwerkingen

U kunt last krijgen van vermoeidheidsproblemen, obstipatie, duizeligheid en misselijkheid. Over het algemeen verdwijnen deze symptomen vanzelf. Als dit niet het geval is dient u een arts te raadplegen.

Reviews

Helpt bij migraines

★★★★★
Tradolan gebruik ik niet vaak. Dat durf ik niet. Ik gebruik het alleen als ik last krijg van migraine. Na een uur voel ik de pijn verminderen. Het helpt altijd de pijn te verlichten. Het maakt me slaperig, maar verder merk ik geen andere bijwerkingen.
- Vera
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies