online tramal bestellen

Tramal bestellen

Tramal is een opoïde pijnstiller. Dit medicijn zorgt ervoor dat pijnsignalen niet, of in mindere mate, de hersenen bereiken en op die manier kan matige tot hevige pijn bestreden worden met dit middel.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Tijdelijk niet leverbaar € 0,00 Bekijk product

Waarvoor wordt dit medicijn voorgeschreven?

Tramal wordt vaak voorgeschreven bij rugpijn, zenuwpijn en artrose.

Hoe gebruikt u Tramal?

Een tablet neemt u in met voldoende water en er dient niet gekauwd te worden op het tablet. Ook bestaat er een druppelvorm waarbij het juiste aantal druppels dient te worden ingenomen. Het is belangrijk dat Tramal op een vast tijdstip wordt genomen. Wanneer op de dag maakt niet uit. Een arts zal voorschrijven wat u nodig heeft.

Wanneer Tramal niet te gebruiken?

Wanneer u overgevoelig bent voor de werkzame stof of hulpstoffen, kunt u Tramal niet gebruiken. Wanneer u overmatig alcohol, drugs of slaapmiddelen gebruikt kunt u ook geen gebruik maken van Tramal. Ook kan het niet worden ingenomen wanneer u al medicijnen gebruikt die aangrijpen op de hersenen.

Dosering

De reguliere dosering van Tramal is tweemaal per dag 50 mg. Een arts zal u vertellen of dit ook de juiste dosering voor u is.

Bijwerkingen

U kunt last krijgen van hoofdpijn, misselijkheid, obstipatie en duizeligheid. Bij Tramal kunnen er ook ernstige wisselwerkingen optreden met andere medicijnen. Raadpleeg dus altijd een arts wanneer u naast Tramal andere medicijnen inneemt.

Reviews

helpt bij hoofd- en rugpijn

★★★★★
Ik gebruik Tramadol af en toe wanneer ik last heb van rug- of hoofdpijn. Ik ben voorzichtig om het niet te vaak in te nemen, want dan raak je verslaafd eraan. Daarom neem ik het alleen in als ik echt niet meer tegen de pijn kan.
- Daniel
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies