koop Utrogestan

Utrogestan bestellen

Utrogestan ondersteunt bij het verhogen van de vruchtbaarheid. De werkzame stof is Progesteron. Deze bereid de baarmoeder zo goed mogelijk voor op innesteling. Daarnaast zorgt progesteron voor een regelmatigere cyclus en eisprong.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Utrogestan 100mg 30 orale caps. € 48,00 Bekijk product

Waarvoor wordt dit medicijn voorgeschreven?

Wanneer u last heeft van verminderde vruchtbaarheid, onregelmatige menstruaties, overgangsklachten, nachtelijk transpireren, slaapproblemen, stemmingswisselingen of hevig bloedverlies tijdens menstruaties, kan Utrogestan het progesteron niveau aanvullen zodat u hier geen last meer van ondervindt.

Hoe gebruikt u Utrogestan?

Er is een orale en een vaginale variant. De orale variant dient in zijn geheel te worden ingenomen met voldoende water. De vaginale variant dient u vaginaal in te brengen met behulp van een bijgeleverde applicator.

Wanneer Utrogestan niet te gebruiken?

U kunt Utrogestan niet gebruiken wanneer u last heeft van een leveraandoening, borstkanker of kanker aan de geslachtsorganen, u tijdens een zwangerschap veel last had van jeuk of geelzucht. Tevens kunt u geen gebruik maken van dit medicijn wanneer u overgevoelig bent voor progesteron of een van de hulpstoffen.

Dosering

Meestal dient er 200 mg ingenomen te worden per dag. Dit gebeurt in de avond voor het slapen gaan. Echter, een arts kan anders voorschrijven.

Bijwerkingen

U kunt last krijgen van vermoeidheidsproblemen, maagdarmklachten en onregelmatig bloedverlies. Verdwijnen de bijwerkingen niet na verloop van tijd, of ondervindt u er ernstige hinder van, raadpleeg dan een arts.


 

Reviews

Uitblijven menstruatie

★★★★★
Het komt af en toe bij mij voor dat mijn menstruatie een paar maanden wegblijft. Ik word er best een beetje zenuwachtig van. Als ik naar mijn huisarts ga, schrijft hij me dit altijd voor en ik moet het dan voor 2 weken innemen. Wanneer ik klaar ben ermee komt mijn menstruatie meteen weer op gang. Het werkt dus heel goed.
- Jennifer
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies