Wat is Temazepam en Zolpidem?

Val je ’s nachts moeilijk in slaap? Heb je last van angstaanvallen tijdens een psychose? Er zijn slaapmiddelen die je kunt gebruiken tegen deze problemen. Slaapmiddelen waarvoor je niet eerst een recept hoeft aan te vragen bij je arts. Echter is het wel verstandig deze slaapmiddelen te gebruiken met advies van je arts of apotheker. Hou verder rekening met de volgende informatie.

Over temazepam

Online en bij de apotheek in je omgeving kun je temazepam kopen. Het is een slaapmiddel tegen slapeloosheid en tegen erge spanningen gedurende een psychose. Het verlicht het gespannen gevoel. Je wordt dus kalmer en slaperig terwijl je spieren ook relaxen. Temazepam werkt na 1 uur bij inname en gaat 6 tot 8 uren door. Je kunt je moe, suf en slaperig voelen tot enkele dagen na inname. Effectief kun je het een keertje in de 3 dagen gebruiken tegen slapeloosheid. Want veelvuldig gebruik kan leiden tot verslaving en dan wordt stoppen moeilijk. Zit je al op 2 weken iedere dag, verminder het dan rustig aan. Verder mag je geen autorijden als je iedere dag meer dan 20 mg inneemt. Gebruik je het soms, dan elke keer als je het inneemt 24 uur niet autorijden. Vermijd alcohol want dat maakt je nog slaperiger. Betreffende bijwerkingen kan temazepam jouw coördinatie verminderen, je geheugenproblemen geven en zorgen voor slappe spieren.

Over zolpidem

Bij de apotheek dichtbij huis en online kun je zolpidem kopen. Zolpidem is net als temazepam ook een slaapmiddel. Echter alleen tegen slapeloosheid. Het werkt reeds in een half uur na inname. Je wordt dan slaperig en suf. Dit houdt 6 uren lang aan. Om zolpidem effectief te gebruiken kun je het om de 3 dagen een keertje gebruiken. Je kunt je duizelig, moe, suf en slaperig voelen voor een paar dagen. Jouw reactievermogen neemt ook af. Drink dus geen alcohol in deze periode. Gebruik je het te vaak dan kun je verslaafd raken. Dan wordt stoppen lastig. Heb je het 2 weken lang elke dag ingenomen, dan zul je het kalmpjes aan moeten minderen. Ga na gebruik voor de komende 8 uren niet autorijden. Zolpidem kan als bijwerkingen hebben geheugenverlies, hoofdpijn, maagdarmklachten en nachtmerries.

Al met al zijn temazepam en zolpidem goed te gebruiken tegen slapeloosheid. Temazepam is ook goed tegen angstige gevoelens bij een psychose. Zolang je de regels voor het gebruik niet overtreedt, kun je effectief gebruikmaken van deze slaapmiddelen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.