xanax online bestellen

Xanax bestellen

Xanax behoort tot de benzodiazepinen. Het werkt rustgevend, spierontspannend en vermindert angstgevoelens. Artsen schrijven het voor bij angstgevoelens en gespannenheid, paniekstoornis en sociale fobie.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Xanax Retard 1 mg € 50,00 Bekijk product

Wil je stoppen met het gebruik van xanax? Dan moet je langzaam afbouwen. Na een aantal weken tot maanden gebruik kan je lichaam namelijk gewend zijn aan het gebruik van de medicijn.  Na een gebruik van enkele weken tot maanden moet je minder innemen.Bij plotseling stoppen heb je kans dat er binnen enkele dagen ontwenningsverschijnselen ontstaan. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van  hartkloppingen, slapeloosheid, angst, prikkelbaarheid, een gejaagd gevoel, spierkrampen, en overgevoeligheid voor licht en geluid.

Dosering

Gebruik je het medicijn verdeel dan de tabletten gelijkmatig over de dag. Gebruikt het ook alleen in speciale gevallen, zoals bij vliegangst? Neem het dan ongeveer een uur van tevoren in. Gebruik langer dan twee maanden achter elkaar wordt sterk afgeraden. Er is dan te veel kans dat je afhankelijk van dit middel wordt. Probeer ook op een andere manier de angst en spanning te verminderen. Vraag de arts hier om advies.

Meld het aan de arts en apotheker als je zwanger bent of dit binnenkort wilt worden. Slik dit medicijn niet vanaf de achtste maand van de zwangerschap. Bij gebruik na de achtste maand kan het kind na de geboorte zo versuft en slap zijn dat het moeite heeft adem te halen. Bovendien kunnen bij de baby ontwenningsverschijnselen ontstaan. Wil je borstvoeding geven, overleg dan eerst met de arts of apotheker. Dit medicijn komt in de moedermelk en kan dan bijwerkingen bij het kind geven.

Bijwerkingen

Zoals bij het gebruik van de meeste medicijnen heeft ook dit medicijn enkele bijwerkingen. Ze kunnen zijn sufheid, vermoeidheid en, minder vaak ook slaperigheid. Hierdoor zijn ook je reactie- en concentratievermogen verminderd, waardoor je dus een grote kans heb op ongelukken.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies