xenical bestellen

Xenical bestellen

Xenical is een medicijn dat wordt gebruikt om te helpen met afvallen. De werkzame stof, orlistat, zorgt ervoor dat er minder vetten uit voedsel worden opgenomen. Deze vetten worden met de ontlasting weer uitgescheiden. Zo kunt u in combinatie met een caloriebeperkt dieet sneller afvallen.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Xenical 120 mg 42 caps. € 102,70 Bekijk product
Xenical 120 mg 84 caps. € 128,00 Bekijk product
Xenical 120 mg 168 caps. € 235,50 Bekijk product
Xenical 120 mg 252 caps. € 324,20 Bekijk product

Waar wordt het voor gebruikt?

Het wordt gebruikt door mensen met veel overgewicht. Wanneer u een BMI heeft van 28 of hoger, komt u in aanmerking voor gebruik van dit medicijn. Wanneer obesitas niet op tijd wordt bestreden, komen er allerlei vervelende aandoeningen bij kijken, zoals hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en diabetes.

Hoe gebruikt u dit medicijn?

U gebruikt Xenical alleen wanneer u een redelijk tot vette maaltijd nuttigt. Wanneer u een vetarme maaltijd neemt, heeft dit medicijn namelijk geen effect. U kunt de capsule van 120 mg vlak voor, tijdens of tot een uur na de maaltijd innemen met voldoende water.

Wanneer Xenical niet te gebruiken?

U kunt Xenical niet gebruiken wanneer u overgevoelig bent voor oslistat of de aanwezige hulpstoffen. Ook kunt u geen gebruik maken van dit medicijn wanneer u leidt aan het chronisch malabsorptiesyndroom of een leverstoornis.

Xenical heeft met bepaalde medicijnen een wisselwerking. Raadpleeg daaro altijd een arts wanneer u naast Xenical ook andere medicijnen gebruikt.

Dosering

Meestal dient u driemaal daags een capsule in te nemen. Dit behoort te gebeuren vlak voor, tijdens of tot een uur na een maaltijd. Het kan zijn dat een arts u andere richtlijnen voorschrijft. U dient altijd de aanbevelingen van een arts op te volgen.

Bijwerkingen

U kunt last krijgen van darmklachten, hoofdpijn of lage bloedsuikerspiegels. Meestal zijn deze bijwerkingen van milde aard en verdwijnen ze alweer vrij snel. Is dit niet het geval, raadpleeg dan een arts.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies