Zapain bestellen

Zapain kopen

Zapain is een sterke pijnstiller die twee werkzame stoffen heeft; paracetamol en codeïne. Paracetamol werkt voornamelijk koortsverlagend en pijn-blokkerend, terwijl codeïne de pijnprikkels dempt. De combinatie van deze twee stoffen zorgt voor een snel werkend, krachtig medicijn.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Zapain 30/500 mg 100 tabl. € 48,50 Bekijk product
Zapain 30/500 mg 100 caps. € 48,50 Bekijk product

Waar wordt het voor gebruikt?

Wanneer andere pijnstilling, zoals Paracetamol, niet het gewenste effect heeft kan Zapain worden gebruikt. Deze pijnstiller wordt meestal gebruikt voor matige pijnklachten. Hierbij moet worden gedacht aan hoofdpijn, kiespijn, gewrichtspijn, pijn na een operatie en bij pijn naar aanleiding van griep en koorts.

Hoe gebruikt u dit medicijn?

U kunt Zapain het beste tijdens de maaltijd innemen. Zapain is een tablet of een capsule. Beiden dienen in hun geheel met behulp van water te worden ingenomen. Houdt er rekening mee dat er minstens 4 uur moet zijn verstreken voordat u een nieuwe dosis Zapain kunt gebruiken.

Wanneer Zapain niet te gebruiken?

Zapain is niet bedoeld voor kinderen jonger dan 12. Verder kunt u Zapain niet gebruiken wanneer u overgevoelig bent voor paracetamol, codeïne of één van de hulpstoffen, wanneer u leidt aan een ernstige lever-, nier- of hersenaandoening, of wanneer u gebruik maakt van MAO-remmers, of hier onlangs gebruik van heeft gemaakt.

Dosering

Voor volwassenen geldt over het algemeen een dosering van 1 a 2 tabletten of capsules per 4 uur, met een maximum van 8 eenheden per dag. Voor kinderen van 12 tot 18 jaar geldt een dosering van 1 a 2 tabletten of capsules per 6 uur, ook met een maximum van 8 eenheden per dag.

Bijwerkingen

Enige bijwerkingen die u kunt krijgen van Zapain zijn obstipatie, verminderd reactievermogen en maagklachten.

Reviews

Effectiever dan paracetamol

★★★★★
Ik heb gemerkt dat Paracetamol weinig effect op me heeft als ik het inneem. Volgens de dokter had ik wat sterkers nodig, dus heeft hij me Zapain voorgeschreven en het helpt echt. Het werkt koortsverlagend en mijn dochter gebruikt het soms ook als ze menstruatieklachten heeft.
- Loes
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies